Barion Pixel
  • -30%
Susan Forward: Mérgező szülők Susan Forward: Mérgező szülők

Susan Forward:

Mérgező szülők


Eredeti ár: 4 990 Ft
Online ár: 3 493 Ft
Adóval együtt

ELŐRENDELHETŐ!

Várható megjelenés: 2024. június (Könyvhét)

Dr. Susan Forward önsegítő könyvében esettörténeteken, mérgező szülők felnőtt gyerekeinek beszámolóin keresztül illusztrálja, milyen sérüléseket okoz egy gyermek lelkében a romboló szülői magatartás. A könyvből azt is megtudjuk, hogy az ilyen gyerek felnőttként hogyan szabadulhat meg a mérgező szülők frusztráló örökségétől, és hogyan lesz képes felfedezni egy új világot, ahol felszabadulhat belső ereje, éveken át rejtegetett énje, ahol az élete végre a sajátja lehet.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Amikor gyerek volt, mondták-e önnek a szülei, hogy értéktelen? Okoztak-e önnek fizikai fájdalmat, hogy fegyelmezzék? Kellett önnek gondoskodnia a szüleiről a problémáik miatt? Gyakran félt tőlük? Tettek-e önnel olyasmit, amit titokban kellett tartania? 

Felnőttkorában a szülei még mindig úgy bánnak önnel, mintha gyerek lenne? Vannak-e heves érzelmi vagy fizikai reakciói miután találkozott velük? Manipulálják-e fenyegetőzéssel, bűntudatkeltéssel vagy pénzzel? Úgy érzi, hogy akármit csinál, sosem elég jó nekik? 

Kik azok a mérgező szülők?

DR. SUSAN FORWARD önsegítő könyvében esettörténeteken, mérgező szülők felnőtt gyerekeinek beszámolóin keresztül illusztrálja, milyen sérüléseket okoz egy gyermek lelkében a romboló szülői magatartás. A könyvből azt is megtudjuk, hogy az ilyen gyerek felnőttként hogyan szabadulhat meg a mérgező szülők frusztráló örökségétől, és hogyan lesz képes felfedezni egy új világot, ahol felszabadulhat belső ereje, éveken át rejtegetett énje, ahol az élete végre a sajátja lehet.

GABO

Adatlap

Oldalszám
360
Kötés
kartonált
Kiadási év
2024
ISBN
9789635666843
Fordította
Kövi György
Kiadó
GABO
Eredeti cím
Toxic Parents

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: