• -15%
Barry Michels – Phil Stutz: Énerő (Tools) - Hogyan változtathatjuk meg életünket belső erőnkkel? Barry Michels – Phil Stutz: Énerő (Tools) - Hogyan változtathatjuk meg életünket belső erőnkkel?

Barry Michels – Phil Stutz:

Énerő

Hogyan változtathatjuk meg életünket belső erőnkkel?

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

Egy fontos könyv a személyes növekedésről. Öt nagyon hatékony technikát mutat be, amelyek segítségével dinamikus változást érhetünk el.

Phil Stutz pszichiáterrel a Netflix készített dokumentumfilmet.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Phil Stutz pszichiáterrel a Netflix készített dokumentumfilmet.

Egy fontos könyv a személyes növekedésről. Öt nagyon hatékony technikát mutat be, amelyek segítségével dinamikus változást érhetünk el.

Az Énerő megoldást kínál arra, amiről a páciensek a leginkább panaszkodnak terápiában: a változás iránti véget nem érő várakozásra. A terápia hagyományos modellje a múltba tekint, de Phil Stutz és Barry Michels olyan technikákat alkalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy a páciensek a problémáikról elrugaszkodva jussanak hozzá a tudattalan erőihez, és lépjenek előre. Ezen átalakító megközelítésben az akadályok hirtelen lehetőségekké alakulnak; aki ezeket a technikákat „eszközöket” használja bátorságot talál, fegyelmezettséget vállal, fejleszti önkifejező képességét, elmélyíti kreativitását.

Stutz és Michels évekig tanította ezeket a technikákat exkluzív kliens körüknek, de az Énerő  könyvként való megjelenésével forradalmian új, nagyon hatékony gyakorlatuk hozzáférhetővé válik minden olvasó számára, aki szeretné kiteljesíteni képességeit. A szerzők célja nem kevesebb, mint az, hogy az ön élete kivételes legyen; lendületességben, tapasztalatokban gazdag, és megértse az emberi lelket.´

„Hollywoodban ’nyílt titok’, hogy Stutz és Michels kifejlesztett egy programot, amivel elérhetők a tudattalan erői.”

The New Yorker

GABO

Adatlap

Oldalszám
266
Kötés
Kötött
Kiadási év
2012
ISBN
9789636895778
Fordította
Bozai Ágota
Új

Letöltés

énerő részlet

Letöltés (0)

16 további termék ebben a kategóriában: