Barion Pixel
  • -15%

Aaron T. Beck:

A gyűlölet fogságában


Eredeti ár: 4 790 Ft
Online ár: 4 072 Ft
Adóval együtt

A világhírű pszichiáter dr. Aaron T. Beck, akit sokan a kognitív terápia atyjának tartanak, A gyűlölet fogságában című művében forradalmi és gondolatébresztő nézőpontból mutatja be a romboló viselkedést. 

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A világhírű pszichiáter dr. Aaron T. Beck, akit sokan a kognitív terápia atyjának tartanak, A gyűlölet fogságában című művében forradalmi és gondolatébresztő nézőpontból mutatja be a romboló viselkedést. A gondolati folyamatok és az érzelmi, illetve viselkedéses reakciók közti kapcsolatról lefektetett alapelveit vonatkoztatja az emberiség sötét oldalára. Bámulatos részletességgel ismerteti, hogy a destruktív viselkedésmód – a családon belüli erőszak, a bigottság, a népirtás és a háborúskodás – alapelemei a mindennapi élet frusztrációival közös mintát követnek. A gyűlölet fogságában radikálisan megváltoztatja az erőszakról alkotott véleményünket, és szilárd keretet ad az azáltal okozott problémák helyrehozásához.

 

AARON T. BECK M.D., a University of Pennsylvania School of Medicine nyugalmazott professzora, és a Beck Institute for Cognitive Therapy and Research elnöke. Legalább tizennyolc jelentős szakmai díjat kapott olyan szervezetektől, mint a National Institute of Mental Health, az Amerikai Pszichiátriai Egyesület, az Amerikai Pszichológiai Társaság, és az American Psychopatological Association. A pennsylvaniai Wynnewoodban él feleségével, Phyllis Beck bírónővel, négy gyermekük és nyolc unokájuk van.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Gabo Pszichológia
Oldalszám
464
Kötés
Kötött
Kiadási év
2020
ISBN
9789634069942
Fordította
Berghammer Rita
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: