Yotam Ottolenghi – Ixta Belfrage: Zamat
Fedezzük fel az ízek új mélységeit a zöldségek társításával az édes, zsíros, savas és csípős összetevőkhöz, és ismerjük ...
Fedezzük fel az ízek új mélységeit a zöldségek társításával az édes, zsíros, savas és csípős összetevőkhöz, és ismerjük ...
Kate Allinson és Kay Featherstone olyan ízletes recepteket oszt meg az interneten, amelyek segítenek emberek millióinak jól főzni, jól étkezni és fogyni. A receptjeikből ...
Ebben a lenyűgöző süteményes és desszertkönyvben a népszerű séf, Yotam Ottolenghi, valamint régi kollégája és alkotótársa, Helen Goh az édeset ...
Yotam Ottolenghi és Sami Tamimi Jeruzsálemben születtek, ugyanabban az évben, Sami a keleti arab, Yotam a nyugati zsidó városrészben. Közel harminc évvel később Londonban ...
Ez a könyv több mint 100 növényi alapú étel receptjét tartalmazza a konyhánkból, az ételbárunkból és a vacsoraklubjainkból.
A ...
Yotam Ottolenghi díjnyertes receptjei garantáltan ízekben gazdagok, finomak és ötletesek. Az Egyszerűen sem különbözik ebben, a több mint 130 teljesen új recept új szintre ...
Ebben a könyvben a kényeztető csokis-mogyorós tejtől a mennyei mangós-epres kásán és a szuper zöld leveken át az egzotikus édes gyümölcslevekig megtalálsz mindent, ami táplál ...
Yotam Ottolenghi izraeli-brit séf és étteremtulajdonos, a kulináris világ egyik legnépszerűbb egyénisége. A Vegetáriánus finomságok című bestseller folytatásában továbbra is a ...
Az édes, aranyló méz a természet gyógyszere. Számos jótékony hatása ismeretes a torokfájás enyhítésétől a sebgyógyulás felgyorsításán át az emésztés és az agyműködés ...
Az 500 saláta azoknak szól, akik szeretik a gyorsan elkészíthető, egészséges és friss ételeket. Azoknak, akik pillanatok alatt köretet vagy a főételt, tartalmas ebédet vagy ...
Egy egészséges mandulalisztes gofri összedobásától a csokoládés, brazildiós brownie élvezetéig, a vigasztalást nyújtó mogyorós, salátás borsólevestől a sütőből egyből tálalható pestós ...
Az avokádót nem véletlenül szeretik oly sokan. Lehet összetörni, turmixolni, aprítani, sütni vagy akár édesíteni – nincs olyan elkészítési mód, amivel ne tudnánk valami