Barion Pixel
  • -30%
Eric Berne: Emberi játszmák Eric Berne: Emberi játszmák

Eric Berne:

Emberi játszmák


Eredeti ár: 4 490 Ft
Online ár: 3 143 Ft
Adóval együtt

ELŐRENDELHETŐ!

Várható megjelenés: 2024. június (Könyvhét)

Izgalmas és szórakoztató módon mutatja meg a kapcsolataink mögött meghúzódó motivációkat, és feltárja azok rejtett hátterét. 

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Az Emberi játszmák Eric Berne pszichiáter sikerkönyve, amely millióknak segített értelmezni az emberi kapcsolatok dinamikáját, és annak megértését, mi is történik valójában a legalapvetőbb interakcióink során. Izgalmas és szórakoztató módon mutatja meg a kapcsolataink mögött meghúzódó motivációkat, és feltárja azok rejtett hátterét. 

A játszmák dinamikájának megértése mind a szakemberek, mind a művelt laikusok önismeretét és ítéletalkotását segítik, amikor mások, vagy akár saját viselkedésük megértésére törekszenek. Talán fogalmazhatunk így: ez a gondolkodás, ezek a fogalmak sokat segíthetnek az emberi kapcsolati működés megértésében. 

Önismeretünk, és az emberi problémák világában való eligazodás hatékony és szellemes eszközét nyerhetjük a Berne által megalkotott, majd az őt követő tranzakcióanalitikusok révén továbbfejlesztett szemlélet megismerésével és használatával, amely aztán teret hódított a nevelés, a tanácsadás és a szervezetfejlesztés világában is. 

1964-es első megjelenése óta az Emberi játszmák ma is minden idők egyik legnépszerűbb pszichológiai kiadványa.

GABO

Adatlap

Oldalszám
304
Kötés
kartonált
Kiadási év
2024
ISBN
9789635666836
Fordította
Hankiss Ágnes
Kiadó
GABO
Eredeti cím
Games People Play

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: