Barion Pixel
  • -15%
Seth J. Gillihan: Kognitív viselkedésterápia egyszerűen: 10 módszer a szorongás, depresszió, düh, pánik és az aggódás kezelésére Seth J. Gillihan: Kognitív viselkedésterápia egyszerűen: 10 módszer a szorongás, depresszió, düh, pánik és az aggódás kezelésére

Seth J. Gillihan:

Kognitív viselkedésterápia egyszerűen

10 módszer a szorongás, depresszió, düh, pánik és az aggódás kezelésére

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

A rendkívül hatékony pszichoterápiás módszernek bizonyult kognitív viselkedésterápia alkalmazásával hosszú távon is megszabadulhatunk a szorongástól, dühtől és más tényezőktől, amelyek meghatározzák hétköznapi életünket.

 

A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ! 

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A szerző további kötete: 

Seth J. Gillihan: Kognitív viselkedésterápia a mindfulness jegyében

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

A rendkívül hatékony pszichoterápiás módszernek bizonyult kognitív viselkedésterápia alkalmazásával hosszú távon is megszabadulhatunk a szorongástól, dühtől és más tényezőktől, amelyek meghatározzák hétköznapi életünket.

Ez a közérthető könyv céljaink írásos rögzítésétől kezdve a negatív gondolkodási mintáink felismeréséig számos olyan eszközt ad a kezünkbe, amelyek segítségével fejleszthetjük a személyiségünket, megoldhatjuk egyes problémáinkat, és általában véve tehetünk egészségünkért és jóllétünkért.

 

Seth J. Gillihan, PhD, a University of Pennsylvania pszichiátria tanszékének klinikai pszichológia szakos adjunktusa. Több mint negyven szakcikket és könyvfejezetet publikált arról, mennyire hatékony és hogyan működik a kognitív viselkedésterápia szorongás és depresszió esetén, valamint arról, hogy az agyi képalkotó eljárások miként hasznosíthatóak pszichés zavarok tanulmányozása során.

GABO

Adatlap

Oldalszám
264
Kötés
kartonált
Kiadási év
2023
ISBN
9789635664429
Fordította
Kránicz Dorottya
Kiadó
GABO
Eredeti cím
Cognitive Behavioral Therapy Made Simple: 10 Strategies For Managing Anxiety, Depression, Anger, Panic, And Worry
Új

kapcsolódó termékek

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: