Marianne Lumb: Konyhai késtechnikák
Tanuljuk meg, hogyan válasszuk ki késeinket, hogyan tartsuk élesen és mi módon használjuk a leghatékonyabban!
Tanuljuk meg, hogyan válasszuk ki késeinket, hogyan tartsuk élesen és mi módon használjuk a leghatékonyabban!
500 leves - egészséges és finom
A levesek e tárháza 500 ínycsiklandó, egyszerű és könnyen követhető receptet rejt. Oldalait forgatva rengeteg ötletet és ...
A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ!
Az 500 saláta azoknak szól, akik szeretik a gyorsan elkészíthető, egészséges és friss ételeket. Azoknak, akik pillanatok ...
A könyvben bemutatjuk a kávédíszítés technikáit, és ízelítőt nyújtunk a világ legismertebb latte art művészeinek munkáiból, Kohei Matsuno tejhabszobraitól ...
Üvegbe zárt évszakok...
E különleges receptgyűjtemény útmutatásai alapján bárki a befőzés mestere lehet.
Kápráztassa el vacsoravendégeit a kötetben összegyűjtött, jobbnál jobb tálalási ötletekkel!
Gazdagon illusztrált könyvünk segítségével ...
Több mint 250 előkészítési és sütési-főzési eljárás könnyen érthető leírása szemléletes fényképekkel.
Magyar Elek (1875-1947) a Pesti Napló oldalain Ínyesmester aláírással megjelent cikkeivel, és az azokból összeállított szakácskönyvekkel ...
A szerző hajdani ajánlása ma is helytálló: "Kezdők és haladók, hagyománytisztelők és forradalmárok, szegények és gazdagok, egészségesek ...