Barion Pixel
  • -15%
Seth J. Gillihan, PhD: Kognitív viselkedésterápia a mindfulness jegyében Seth J. Gillihan, PhD: Kognitív viselkedésterápia a mindfulness jegyében

Seth J. Gillihan, PhD:

Kognitív viselkedésterápia a mindfulness jegyében


Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

Egyszerű útmutató a gyógyulás, remény és lelki béke felé. Gillihan megközelítése többek között a kognitív viselkedésterápiából és a mindfulnessből is merít, és világosan bemutatja, hogyan használhatjuk különböző technikáit hétköznapjaink során, hogy felülkerekedjünk negatív gondolatainkon, és teljes figyelmünkkel jelen lehessünk az életünkben.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

A szerző további kötete:

Seth J. Gillihan: Kognitív viselkedésterápia egyszerűen

A mentális egészséggel foglalkozó szakembereknek sok tudományos alapú módszer áll rendelkezésére a szorongás és a depresszió enyhítésére, ezek azonban gyakran nem kínálnak hosszú távú megoldást. Seth J. Gillihan praktizáló pszichológus szerint ahhoz, hogy egészségesnek és teljesnek érezhessük magunkat, és tartós békében éljünk, nem elég a tünetek kezelése.

Gillihan megközelítése többek között a kognitív viselkedésterápiából és a mindfulnessből is merít, és világosan bemutatja, hogyan használhatjuk különböző technikáit hétköznapjaink során, hogy felülkerekedjünk negatív gondolatainkon, és teljes figyelmünkkel jelen lehessünk az életünkben.

GABO

Adatlap

Oldalszám
288
Kötés
kartonált
Kiadási év
2023
ISBN
9789635664382
Fordította
Kránicz Dorottya
Kiadó
GABO
Eredeti cím
Mindful Cognitive Behavioral Therapy: A Simple Path to Healing, Hope, and Peace

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: