Barion Pixel
  • -30%
Lundy Bancroft: Mi jár a bántalmazó fejében? - Az erőszakos és uralkodni vágyó férfi Lundy Bancroft: Mi jár a bántalmazó fejében? - Az erőszakos és uralkodni vágyó férfi

Lundy Bancroft:

Mi jár a bántalmazó fejében?

Az erőszakos és uralkodni vágyó férfi

Eredeti ár: 4 490 Ft
Online ár: 3 143 Ft
Adóval együtt

Az olvasmányosan, mély együttérzéssel és sokszor humorral fűszerezett oldalakat haszonnal forgathatja mindenki, aki szeretne többet megtudni a bántalmazó indítékairól, módszereiről és arról, hogyan segíthetnek az áldozatoknak.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

„De miért viselkedik így a bántalmazó? Miért jó ez neki?” – teszik fel gyakran a kérdést a párkapcsolati erőszak áldozatai. „Hogy nem vette észre, milyen alakkal állt össze? Miért nem látja, hogy manipulálják?” – háborodnak fel a segíteni akaró rokonok és ismerősök, amikor a bántalmazott nő képtelen kilépni a kapcsolatból. „Nincsen tudatában, mit csinál. Hogyan is lehetne felelős érte?” – mentegetik a bántalmazót barátai.

Lundy Bancroft könyve nemcsak ezeket a kérdéseket válaszolja meg alaposan, de megvilágítja a bántalmazó gondolkodásmód minden részletét eszközt adva ezzel mind az áldozat, mind azok kezébe, akik segíteni szeretnének. A szerző évtizedeken át vezetett terápiás csoportot bántalmazó férfiak számára, és velük szerzett tapasztalatai adják a mű alapját. Az olvasmányosan, mély együttérzéssel és sokszor humorral fűszerezett oldalakat haszonnal forgathatja mindenki, aki szeretne többet megtudni a bántalmazó indítékairól, módszereiről és arról, hogyan segíthetnek az áldozatoknak.

A megjelenést a Svájci Nagykövetség támogatta.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Tűz-hely könyvek sorozat
Oldalszám
512
Kötés
kartonált
Kiadási év
2022
ISBN
9789635663521
Fordította
Cserháti Éva, Rédai Dorottya
Kiadó
GABO

kapcsolódó termékek

10 további termék ebben a kategóriában: