Barion Pixel
  • -15%
Ralph "Sonny" Barger – Keith és Kent Zimmerman: A Pokol Angyala Ralph "Sonny" Barger – Keith és Kent Zimmerman: A Pokol Angyala

Ralph "Sonny" Barger - Keith és Kent Zimmerman:

A Pokol Angyala

Sonny Barger élete és a Hell's Angels Motoros Klub története

Eredeti ár: 5 790 Ft
Online ár: 4 922 Ft
Adóval együtt

Sonny Barger az egész életét úgy élte le, ahogy ő akarta, lehet mit tanulni tőle, még akkor is, ha történetesen soha nem ültünk motoron. 

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

A világ leghíresebb és egyben leghírhedtebb motoros klubjának történetét a Hell’s Angels 1957-ben alapított oaklandi chapterének (szervezetének) egyik alapítója, Sonny Barger életén keresztül ismerhetjük meg, a lehető leghitelesebb forrásból. Ugyan nem Sonny Barger a Hell’s Angels Motorcycle Club alapítója, ám mivel 65 évet töltött el az oaklandi chapter színeiben, ő lett az egész klub legismertebb, legtiszteltebb és a hatóságok által egyik leginkább kipécézett tagja.

19 éves volt, amikor megalapították a Hell’s Angels Oaklandet, így önéletrajza gyakorlatilag összefonódik a klub és az oaklandi chapter történetével, amely kívülállók számára olyan lehet, mint egy hajmeresztő jelenetekkel, elképesztő sztorikkal, rémes tragédiákkal, verekedésekkel, vicces vagy brutális akciójelenetekkel, szexszel és véget nem érő motorozással teletűzdelt motoros film. Amellett, hogy a klub tagjai közül – mint köztudott – sokan sokféle bűncselekményt is elkövettek, és akadtak, akik különböző okokból később a klub ellen fordultak, ez a történet nagyrészt a bajtársiasságról, testvériségről, az egymás iránti kiállásról, hűségről, elvekhez való ragaszkodásról, a bajtársakkal közösen szerzett megfizethetetlen élményekről és legfőképpen a szabadságról szól. Arról, hogy egy életünk van, azt hadd éljük úgy, ahogy szeretnénk. Sonny Barger az egész életét úgy élte le, ahogy ő akarta, lehet mit tanulni tőle, még akkor is, ha történetesen soha nem ültünk motoron.

Adatlap

Oldalszám
320
Kötés
keménytáblás
Kiadási év
2023
ISBN
9786156490049
Fordította
Pritz Péter
Kiadó
Trubadúr Könyvek
Eredeti cím
Hell's Angel: The Life and Times of Sonny Barger and the Hell's Angels Motorcycle Club

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: