Barion Pixel
  • -15%
Dieter Kindermann: Habsburgok – birodalom nélkül – Egy uralkodócsalád története 1918–tól - Királyi házak Dieter Kindermann: Habsburgok – birodalom nélkül – Egy uralkodócsalád története 1918–tól - Királyi házak

Dieter Kindemann:

Habsburgok – birodalom nélkül

Egy uralkodócsalád története 1918–tól napjainkig

Eredeti ár: 2 490 Ft
Online ár: 2 117 Ft
Adóval együtt

Dieter Kindemann úgy ismeri a Habsburg-család életének minden kis részletét, mint talán senki más. Könyvében rendkívül összetett képet rajzol a Habsburgok 20. és kezdődő 21. századi életéről.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Dieter Kindemann úgy ismeri a Habsburg-család életének minden kis részletét, mint talán senki más. Könyvében rendkívül összetett képet rajzol a Habsburgok 20. és kezdődő 21. századi életéről. Visszapillant az excsászárné, Zita életére, akinek ausztriai visszatérésében maga a szerző is szerepet játszott. Portrét rajzol a szenvedélyes européerről, Otto von Habsburgról, az utolsó császár fiáról. Mesél  Habsburg Ottó gyermeiről, például Walburga Habsburg Douglasról, aki a svéd parlament képviselője, valamint Habsburg Györgyről, aki az Európai Unióban látja el Magyarország rendkívüli nagykövete tisztjét. Természetesen szól Karl von Habsburgról, aki a család jelenlegi feje, feleségéről, a művészetek ismert támogatójáról: Francesca Thyssen-Bornemiszáról.

Ez a könyv az osztrák történelem egy kevéssé feldolgozott területén szolgál izgalmas útikalauznak.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Királyi házak
Oldalszám
384
Kötés
Kötött
Kiadási év
2013
ISBN
9789636895815
Fordította
Farkas Tünde
Új

16 további termék ebben a kategóriában: