Barion Pixel
  • -15%
Allegra Gucci: A játszma vége Allegra Gucci: A játszma vége

Allegra Gucci:

A játszma vége

Fények és árnyak a Gucci család körül

Eredeti ár: 4 990 Ft
Online ár: 4 242 Ft
Adóval együtt

A Gucci család történetében a nagy üzleti sikerek fájdalmas tragédiákkal és elképesztő jogi csatározásokkal fonódtak össze. 

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

„Eljött az idő, hogy most már ne csak veled osszam meg a szavaimat. Sok mondanivalóm van. Az én igazságom, a te igazságod, a mi igazságunk. A történet, amely túl régóta vár arra, hogy napvilágot lásson.” ALLEGRA GUCCI 

A Gucci család történetében a nagy üzleti sikerek fájdalmas tragédiákkal és elképesztő jogi csatározásokkal fonódtak össze. A Gucci-ház című film hatására – Ridley Scott rendezésében és Lady Gaga főszereplésével – újra előtérbe került a család viszontagságos élete. Az alkotás bemutatta Maurizio Gucci és Patrizia Reggiani kapcsolatát: találkozásukat, házasságukat, válásukat és Maurizio halálát. 

Sok év hallgatás után Allegra, Maurizio és Patrizia lánya úgy döntött, hogy ő is megszólal. Őszintén és megrendítően, édesapjához beszélve mondja el nekünk az igazságot. Naplószerűen megírt könyvében olvashatunk a szüleivel való kapcsolatáról, az anyja börtönben töltött éveiről, a zsarnoki és kapzsi nagymamáról, a környezetükben élő nyerészkedőkről. Allegra apja halála után hirtelen egy másik világba került: nyugodt, jómódban töltött élete megváltozott. A hatalmas, elképzelhetetlen veszteség okozta szenvedés mellé további büntetések is társultak: rágalmazás, pletyka, médiazaklatás, bírósági hercehurcák. 

A Játszma vége egy bizalmas és őszinte vallomás, egy nő története, aki élete darabjait szeretné összerakni. Ehhez pedig az igazat kell mondania. Az apja, a lányai és a Gucci család nevében is.

GABO

Adatlap

Oldalszám
248
Kötés
kartonált
Kiadási év
2024
ISBN
9789635665815
Fordította
Szarka Lucia
Kiadó
GABO
Eredeti cím
Fine dei giochi

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: