Barion Pixel
  • Kiárusítás!
  • -15%
G. Praschl–Bichler – J. Cachée: "...fáradtan teszem le esténként koronámat..." – Erzsébet királyné magánélete - Királyi házak G. Praschl–Bichler – J. Cachée: "...fáradtan teszem le esténként koronámat..." – Erzsébet királyné magánélete - Királyi házak

G. Praschl–Bichler – J. Cachée:

"...fáradtan teszem le esténként koronámat..."

Erzsébet királyné magánélete

Eredeti ár: 4 590 Ft
Online ár: 3 902 Ft
Adóval együtt

Ez a könyv egy császárné hétköznapjairól és „gondjairól” számol be: bemutatja Erzsébet ruhatárát, hajápolási szertartásait, étkezési (vagy inkább éhezési) szokásait, gyógykúráit, betegségeit.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Ez a könyv egy császárné hétköznapjairól és „gondjairól” számol be: bemutatja Erzsébet ruhatárát, hajápolási szertartásait, étkezési (vagy inkább éhezési) szokásait, gyógykúráit, betegségeit. Mesél arról, hogy mi iránt lelkesedett szenvedélyesen, mi mindenhez volt tehetsége, mesél örökös utazásairól, a félelmeiről, a babonákról, a depresszióról és nem utolsósorban a személyzettel és az udvarhölgyeivel kialakult kapcsolatáról.
Erzsébet a magánéletében sokoldalú, színes egyéniségnek számított. Számos furcsa szeszélye abban a korban nem keltett túl nagy megütközést, mivel az idő tájt a legkülönfélébb társadalmi rétegekben is megszokott volt, hogy valaki különös hóbortoknak hódolt. Saját elképzelései szerint élte az életét, elképzelései azonban legtöbbször szemben álltak az udvari előírásokkal.

GABO

Adatlap

Oldalszám
272 + 16 oldal melléklet
Kötés
puhatáblás füllel
Kiadási év
2022
ISBN
9789635661909
Fordította
Vaik Dóra
Kiadó
GABO
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: