Barion Pixel
  • -15%
Andrew Morton: Diana igaz története saját szavaival - A hercegnő halálának 20. évfordulójára Andrew Morton: Diana igaz története saját szavaival - A hercegnő halálának 20. évfordulójára

Andrew Morton:

Diana igaz története – saját szavaival


Eredeti ár: 5 990 Ft
Online ár: 5 092 Ft
Adóval együtt

Életében ikon volt, halálában legendává vált. Diana még húsz évvel a párizsi tragédia után is lenyűgözi az embereket.

Diana itt hagyott minket, de emléke él. A Diana igaz története saját szavaival lehetne akár a hercegnő önéletrajza is.

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Azóta, hogy huszonöt évvel ezelőtt, 1992-ben megjelent a Diana igaz története, az emberek teljesen más szemmel néznek a  walesi hercegnőre és a brit monarchiára. Az eleinte hitetlenkedve fogadott életrajzi bestseller azóta egyedülálló klasszikussá vált, nemcsak szenzációs tartalma miatt, hanem azért is, mert Diana szorosan együttműködött a kötet megjelenésében. „Egyedülálló mű ez a királyi házról írottak közt”, mondta róla Andrew Neil szerkesztő.

Most, huszonöt évvel később, a technika fejlődése lehetővé tette a hercegnővel titokban készített magnófelvételek korábban érthetetlen részeinek rekonstruálását is, így betekintést kap az olvasó Diana gondolkodásába éppúgy, mint a királyi házban töltött életének megdöbbentő mindennapjaiba.

Andrew Morton csak 1997-ben, Diana tragikus halála után árulta el, hogy a hercegnő és ő titokban együttműködtek. Ezzel a rendkívüli, minden tilalmat áthágó vállalkozással Diana lehetőséget kapott arra, hogy bepillantást engedjen a királyi hercegnő kétségbeeséssel és fájdalommal teli életébe, de sokat elárul bátorságáról, vágyairól, együttérzéséről és humoráról is. Soha addig nem beszélt még senki a királyi családból ilyen nyíltan, mint Diana a boldogtalan  házasságáról, a kapcsolatáról a királynővel és a család többi tagjával, reményeiről, félelmeiről és álmairól.

Életében ikon volt, halálában legendává vált. Diana még húsz évvel a párizsi tragédia után is lenyűgözi az embereket.

Diana itt hagyott minket, de emléke él. A Diana igaz története saját szavaival lehetne akár a hercegnő önéletrajza is.

GABO

Adatlap

Oldalszám
392 + 16 oldal melléklet
Kötés
puhatáblás, füllel
Kiadási év
2023
ISBN
9789635664498
Fordította
Béresi Csilla, Dobos Lídia, Szabó Réka, Vajda Tünde
Kiadó
GABO
Eredeti cím
Diana: Her True Story - in Her Own Words
Új

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: