Barion Pixel
  • -15%
Montefiore Simon Sebag: Fekete bárányok - A történelem leghírhedtebb gonosztevői Montefiore Simon Sebag: Fekete bárányok - A történelem leghírhedtebb gonosztevői

Simon Sebag Montefiore:

Fekete bárányok

A történelem leghírhedtebb gonosztevői

Eredeti ár: 6 990 Ft
Online ár: 5 941 Ft
Adóval együtt

Simon Sebag Montefiore könyvében a történelem leggonoszabb férfiait és nőit gyűjtötte össze: zsarnokok és császárnék, hódítók és kannibálok, szajhák és megalomániások, kínzók és sorozatgyilkosok, csábítók és árulók, Attilától Adolf Hitlerig, Lucrezia Borgiától Rettegett Ivánig, Sztálintól Szaddám Huszeinig, Mao Ce-tungtól Charles Mansonig.

 

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Ki a gonosz? Hogyan ismerhető fel? Tanulhatunk belőle? A Fekete bárányok a történelem bűneinek feltérképezése, az emberi gonoszság krónikája, továbbá három évezrednyi lecke jóról és rosszról.

A sikeres történész, Simon Sebag Montefiore könyvében a történelem leggonoszabb férfiait és nőit gyűjtötte össze: zsarnokok és császárnék, hódítók és kannibálok, szajhák és megalomániások, kínzók és sorozatgyilkosok, csábítók és árulók, Attilától Adolf Hitlerig, Lucrezia Borgiától Rettegett Ivánig, Sztálintól Szaddám Huszeinig, Mao Ce-tungtól Charles Mansonig. A Fekete bárányok lebilincselően olvasmányos és tanulságos útmutató az emberi gonoszság legkirívóbb szélsőségeihez. Igaz történetek, melyeket mindenkinek ismernie kell. Intő jelek a múltból, melyek nem kerülhetnek feledésre.

GABO

Adatlap

Oldalszám
320
Kötés
Kötött
Kiadási év
2011
ISBN
9789636894894
Új

16 további termék ebben a kategóriában: