Barion Pixel
  • -15%

Lauren Graham:

Meséltem már?


Eredeti ár: 4 490 Ft
Online ár: 3 817 Ft
Adóval együtt

Graham jellegzetesen humoros stílusában mindent elmond, és semmilyen apróságot nem hagy ki (kivéve, ha esetleg elfelejtett valamit).

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

„Pont olyan vicces, melegszívű és elragadó, mint maga Lauren.” - Jenny Han, A fiúknak, akiket valaha szerettem írója

„Ezt a könyvet pont olyan jó olvasni, mint amilyen élmény lehet együtt kávézni a szerzőjével.” - Rebecca Serle, az Öt év múlva decemberben írója

Lauren Graham kivételes szellemességével és személyiségével számtalan tévénéző szívébe lopta már be magát, és az évek során a popkultúra olyan ikonikus alakja lett belőle, akinek mindig van mit mondania, és mindig gyorsan hadarja. Ezúttal mélyen személyes történeteket oszt meg velünk szórakoztatóipari karrierjéről: hogyan próbált kezdő színésznőként befutni Los Angelesben a piros Volkswagenjében, milyen volt először szerepelni késő esti tévéműsorokban, miféle kihívásokkal jár a méltóságteljes öregedés Hollywoodban. Graham jellegzetesen humoros stílusában mindent elmond, és semmilyen apróságot nem hagy ki (kivéve, ha esetleg elfelejtett valamit).

Ez a meglepő anekdotákkal, bölcs tanácsokkal és vicces megfigyelésekkel teli könyv a napnál is világosabban megmutatja, miért rajonganak a színésznőért milliók világszerte.

Lauren Graham színész, író és producer, akivel legtöbben a Szívek szállodája és a Vásott szülők című sorozatokban találkozhattunk. A Gyorsan elhadarom és az Egy nap talán című, New York Times-bestsellerlistás kötetek szerzője. Számos alkalommal fellépett már a Broadwayen, és olyan filmekben szerepelt, mint a Tapló télapó, a Férjhez mész, mert azt mondtam és a Max. Irodalomból a Barnard College-on szerzett diplomát, színészetből pedig a Southern Methodist Universityn. New Yorkban és Los Angelesben él.

GABO

Adatlap

Oldalszám
224
Kötés
kartonált
Kiadási év
2023
ISBN
9789635663910
Fordította
Roboz Gábor
Kiadó
GABO

kapcsolódó termékek

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: