Barion Pixel
  • -15%
Jeffers H. Paul: A legősibb titkos társaság - A szabadkőművesek világtörténete Jeffers H. Paul: A legősibb titkos társaság - A szabadkőművesek világtörténete

H. Paul Jeffers:

A legősibb titkos társaság

A szabadkőművesek világtörténete

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

A szabadkőművességet sok mindennel megvádolták már. Egyesek szerint titkos sátáni szertartásokat űznek, mások szerint összeesküvést szőttek a világuralom megszerzésére.

A rend tagjai azonban azt állítják, csupán a testvériség, a szolgálat és a jótékonyság kötelékei tartják össze őket.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A szabadkőművességet sok mindennel megvádolták már. Egyesek szerint titkos sátáni szertartásokat űznek, mások szerint összeesküvést szőttek a világuralom megszerzésére. A rend tagjai - köztük Isaac Newton, John Wayne, Bill Gates, az Egyesül Államok sok népszerű művésze és 25 amerikai elnök - azonban azt állítják, csupán a testvériség, a szolgálat és a jótékonyság kötelékei tartják össze őket. A szabadkőművesség a legnagyobb és legrégebbi testvériség, napjaink sok sikerkönyvében  (például A Da Vinci-kódban) játszik szerepet - ennek ellenére még ma is teljesen félreismerik.

Könyvében H. Paul Jeffers bemutatja a kőművesség történetét, és rávilágít a meglepő, gyakran ellentmondásos tényekre, melyek ezen ősi, titkos társaságot jellemzik. A szerző időutazása a középkori Európából indul, az alig ismert kezdetektől, majd bemutatja a szervezet felemelkedését az USA-ban, ahol Benjamin Franklin alapította az első páholyt. Ma a világon 4-5 millió szabadkőműves él, akik esküt tettek, hogy életük vezérelvei az erkölcsiség, a jótékonyság és a lojalitás lesznek - lojalitás kőművestársaikkal és a renddel szemben.

A könyv, amely a szabadkőművesség körüli mítoszokat és tényeket vizsgálja, végre fellebbenti a fátylat a titkokról...

GABO

Adatlap

Oldalszám
266
Kötés
Kötött
Kiadási év
2012
ISBN
9789636893408
Fordította
Jutai Péter
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: