Barion Pixel
  • -15%
Jon Ronson: A pszichopatateszt Jon Ronson: A pszichopatateszt

Jon Ronson:

A pszichopatateszt

Körutazás az őrületiparba

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

Körutazás az őrültségiparba

Mi van, ha a társadalom alapvetően nem racionális, hanem az őrület vezérli? Ez a gondolat végtelenül érdekes utazásra indítja Jon Ronsont.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Körutazás az őrültségiparba

Mi van, ha a társadalom alapvetően nem racionális, hanem az őrület vezérli? Ez a gondolat végtelenül érdekes utazásra indítja Jon Ronsont.

Út közben találkozik pszichopatákkal, akiknek életét megérintette az őrület, és olyanokkal is, akiknek az a munkája, hogy diagnosztizálja őket; köztük azzal a pszichiáterrel, aki a pszichopatadiagnosztizáló tesztet kidolgozta; tőle tanulja Jon, honnan lehet felismerni a pszichopatát. Ez az a tudás, ami úgy tűnik, felfedi, hogy minden rendszerben van valami őrült...

Jon híres humorával, bájával és nyomozói indíttatásával ez a könyv egyszerre szórakoztató és őszinte. Komoly kérdéseket vet fel arról, mi a normalitás definíciója egy olyan világban, ahol egyre inkább a legbolondabb szélsőségről ítéltetünk meg.

 

Jon Ronson brit gonzo újságíró, dokumentumfilmes, rádiós műsorvezető és több könyv szerzője, Walesben született és Londonban él.

 

„Mellékhatása harsány, fetrengő röhögés – szent ég, ez nagyon mulatságos! Ronson új könyve provokatív és érdekes. Garantálom, hogy végig örömmel fogja olvasni.”

Observer

 

„Egyszerre félelmetes és fergeteges.”

The Times

 

„Késő éjszaka kezdtem olvasni ezt a könyvet. Fáradt voltam, kedvetlen és beteg... aztán azon kaptam magam, hogy idióta módjára harsányan röhögök, és oldalról oldalra lapozok.”

Will Self, The Guardian

GABO

Adatlap

Oldalszám
Kötés
Kötött
Kiadási év
ISBN
Fordította
Új

Letöltés

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: