Barion Pixel
  • -15%
Adam Spivey: Nevelj tökéletes kutyát! Adam Spivey: Nevelj tökéletes kutyát!

Adam Spivey:

Nevelj tökéletes kutyát!


Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

Olvasd el a Nevelj tökéletes kutyát! című könyvet, és alakíts ki életre szóló kötődést kedvenceddel!

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Ez a könyv mindent elmond a kutyanevelésről, amit tudni érdemes. A könyvben Adam Spivey, a Southend Dog Training kutyakiképző központ szókimondó alapítója osztja meg tanácsait az olvasóval. 

A kutya életének első tizenkét hónapja a legkeményebb időszak a gazdi számára, de Adam Spivey segíthet. Hála neki, te és a kölyökkutya is nagyszerűen érezhetitek magatokat, és közben megérted, mire van szüksége a kedvencednek, valamint a viselkedését is. Adam egyszerű, sallangmentes módszere lesöpri az összes ostobaságot a kutyakiképzésről, és az állatot helyezi a középpontba.

Olvasd el a Nevelj tökéletes kutyát! című könyvet, és alakíts ki életre szóló kötődést kedvenceddel!

Adam Spivey 2012 óta foglalkozik kutyakiképzéssel, és nagyon hamar komoly elismertségre tett szert. A kutyaneveléshez való közvetlen hozzáállása és szókimondása rengeteg rajongót és ügyfelet hozott számára.

2019 decemberében ismerte meg Evant (valójában Evan kereste meg Adamet, hogy segítsen a kutyája nevelésében), aztán felgyorsultak az események, és úgy döntöttek, közösen alapítanak egy online kutyakiképzési platformot, amelynek mára világszerte több mint 3,5 millió követője és 12 ezer tagja van.

GABO

Adatlap

Oldalszám
128
Kötés
kartonált
Kiadási év
2023
ISBN
9789635664771
Fordította
Szabó Luca
Kiadó
GABO
Eredeti cím
How to Raise The Perfect Dog

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: