Barion Pixel
  • -15%
Laura Vissaritis: A mentett kutyád - Gyakorlati útmutató az örökbefogadáshoz, képzéshez és az örömteli, közös élethez Laura Vissaritis: A mentett kutyád - Gyakorlati útmutató az örökbefogadáshoz, képzéshez és az örömteli, közös élethez

Laura Vissaritis:

A mentett kutyád

Gyakorlati útmutató az örökbefogadáshoz, képzéshez és az örömteli, közös élethez

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

  

Laura Vissaritis kutyaviselkedés-szakértő és népszerű kutyakiképző könyve segítséget nyújt ahhoz, hogyan fogadjunk örökbe és hogyan tanítsunk egy menhelyi kutyát, valamint gyakorlati tanácsokat ad az együttélés megkönnyítésére.

Mennyiség

Egy menhelyi kutya örökbefogadása elsőre sokszor félelmetesnek tűnik. A mentett kutyák gyakran szorongással küzdenek, félelmeik vannak, úgy tűnhet, hogy az egész világ fájdalmát a vállukon cipelik. De minden kutya megérdemel egy második esélyt – ez a könyv azt szeretné megmutatni, hogyan tudod mindezt a lehető leggördülékenyebben véghez vinni.

Egy kölcsönös bizalomra és tiszteletre épülő kapcsolat kialakításával segíthetsz a legtöbbet. Laura ellát majd a vonatkozó pszichológiai háttér-információkkal, könnyen követhető útmutatóval és minden szükséges tudnivalóval. Megtudhatod, hogyan:

 

– vidd haza a kutyust az új otthonába és szocializáld őt;

– alakítsd ki a napi rutint, neveld szobatisztaságra, alakítsd ki a pórázfegyelmet;

– értsd meg a kutyád testbeszédét;

– javíts ki egy nemkívánatos viselkedést, például indokolatlan ugatást vagy felugrálást;

– oldd a stresszt, kezeld a fóbiákat vagy a szeparációs szorongást.

 

Megmenteni egy nehéz sorsú kutyát bár nem minden esetben könnyű feladat, ugyanakkor az egyik legfelemelőbb érzés a világon. Ez a könyv végigvezet majd a sikerhez vezető úton.

GABO

Adatlap

Oldalszám
304
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2020
ISBN
9789634069485
Fordította
Benedek Leila
Új

Letöltés

a mentett kutyád részlet

Letöltés (1.85MB)

16 további termék ebben a kategóriában: