Barion Pixel
  • -15%
Pippa Mattinson: Boldog kölyökkor -Részletes útmutató a kölyökkutya gondozásához és kezdeti tanításához Pippa Mattinson: Boldog kölyökkor -Részletes útmutató a kölyökkutya gondozásához és kezdeti tanításához

Pippa Mattinson:

Boldog kölyökkor

Részletes útmutató a kölyökkutya gondozásához és kezdeti tanításához

Eredeti ár: 4 990 Ft
Online ár: 4 242 Ft
Adóval együtt

  

Ebből a könyvből megtudhatod, hogyan biztosíts boldog kölyökkort a kutyádnak, és hogyan köss életre szóló barátságot vele.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Ebből a könyvből megtudhatod, hogyan biztosíts boldog kölyökkort a kutyádnak, és hogyan köss életre szóló barátságot vele.
A kölyök érkezését megelőző előkészületektől a családdal (gyerekekkel és állatokkal) való ismerkedésig, a kezdeti szocializációtól a tanításig, az első éjjeli nyüszítéstől a gyakori viselkedésproblémák megoldásáig, ebben a könyvben megtalálsz mindent, amit egy kiskutya gazdájaként tudnod kell.
Pippa Mattinson havonta százötvenezer kutyagazdával kerül kapcsolatba a www.thelabradorsite.com honlapján, és pontosan tudja, hogy mire van szüksége egy kölyökkutya tulajdonosának. A Gundog Trust alapítójának első könyve, az Ide hozzám számtalan kutyagazda elismerését elnyerte már, csakúgy, mint a Labrador kézikönyv.

GABO

Adatlap

Kötés
kartonált
Kiadási év
2022
ISBN
9789635661916
Fordította
Adámy Luca
Kiadó
GABO
Eredeti cím
The Happy Puppy Handbook
Új

16 további termék ebben a kategóriában: