Barion Pixel
  • -15%
Pippa Mattinson: Ide hozzám! - A stabil behívás kialakítása lépésről lépésre kölyök– és felnőtt kutyáknál Pippa Mattinson: Ide hozzám! - A stabil behívás kialakítása lépésről lépésre kölyök– és felnőtt kutyáknál

Pippa Mattinson:

Ide hozzám!

A stabil behívás kialakítása lépésről lépésre kölyök– és felnőtt kutyáknál

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

Sokaknak gyűlik meg a baja kedvencük viselkedésével. A segítségre szorulók legtöbbjének általában egyetlenegy, rendkívül jelentős problémája van: a kutya nem jön, amikor hívják. Ebben a könyvben Pippa Mattinson pontosan erre a nélkülözhetetlen engedelmességi feladatra fekteti a hangsúlyt. 

Mennyiség

Sokaknak gyűlik meg a baja kedvencük viselkedésével. A segítségre szorulók legtöbbjének általában egyetlenegy, rendkívül jelentős problémája van: a kutya nem jön, amikor hívják. Ebben a könyvben Pippa Mattinson pontosan erre a nélkülözhetetlen engedelmességi feladatra fekteti a hangsúlyt. Egy lépésről lépésre elmagyarázott képzési programon vezet végig számos szituáció és zavaró tényező mentén, miközben pozitív megerősítésen alapuló, hatékony technikákat mutat be.

 

A könyv három fontos részre oszlik: felkészülés, a behívás megtanítása, problémamegoldás. A feladatokat egyedülálló részletességgel mutatja be, a problémamegoldó fejezetek segítségével pedig semmi sincs a véletlenre bízva. A kötet jóval többet nyújt a behívás megtanításánál – részletes tájékoztatást és útmutatást ad a kutyák viselkedésével és képzésével kapcsolatban.

 

Pippa Mattinson az Egyesült Királyságban zajló osztályozott vadászkutyaképzés megalapítója, és a Gundog Trust egyik vezetője. A kutyák képzése terén több mint harmincéves tapasztalattal rendelkezik. Lelkesen blogol, emellett a könyvei, valamint újságcikkei segítségével örömmel segít másoknak a kutyájukkal ápolt nagyszerű kapcsolat kialakításában.

GABO

Adatlap

Oldalszám
240
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2020
ISBN
9789634069515
Fordította
Adámy Luca
Új

16 további termék ebben a kategóriában: