Barion Pixel
  • -15%
Kyra Sundance: 101 lépés - Gyakorlatok lépésről lépésre a boldog és jól nevelt kutyáért Kyra Sundance: 101 lépés - Gyakorlatok lépésről lépésre a boldog és jól nevelt kutyáért

Kyra Sundance:

101 lépés

Gyakorlatok lépésről lépésre a boldog és jól nevelt kutyáért

Eredeti ár: 5 490 Ft
Online ár: 4 667 Ft
Adóval együtt

A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ!

Könyvünkben bemutatjuk azokat a POZITÍV NEVELÉSI MÓDSZEREKET, amelyek segítségével örömteli kapcsolatot alakíthatsz ki a kutyáddal, aki szívesen részt vesz ebben a folyamatban.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Könyvünkben bemutatjuk azokat a POZITÍV NEVELÉSI MÓDSZEREKET, amelyek segítségével örömteli kapcsolatot alakíthatsz ki a kutyáddal, aki szívesen részt vesz ebben a folyamatban.

Tanítsd meg a kutyádnak az ALAPVETŐ PARANCSOKAT, mint az „ide hozzám”, a „helyedre” vagy az „engedd el”. Ismerd meg a leggyakrabban előforduló otthoni problémák kezelésének VALÓS TAKTIKÁIT, például úgy sétáljatok pórázon, hogy a kutya ne húzzon, ismerje a határait, amelyeket nem szabad átlépnie, vagy tartsa tiszteletben a gyerekeket és a többi kisállatot. A humánus ellenkondicionálás és a pozitív átirányítás módszereivel megtudhatod azt is, hogyan kell helyesen bánni a kutya FÉLELMÉVEL és AGRESSZIÓJÁVAL.

 

KYRA SUNDANCE világhírű kutyakiképző, show-műsorok kutyaidomárja és nemzetközileg elismert szerző. Milliós példányszámban megjelent könyvei könnyen követhető lépésekkel mutatják be a kutya nevelésének leghatékonyabb módszereit. Kyra filmműsorok kutyaszereplőinek hivatásos idomárja, a „Do More With Your Dog” szervezet és a „National Trick Dog Championships” vezérigazgatója, valamint a „National Dog Expo” elnöke.

GABO

Adatlap

Oldalszám
176
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2022
ISBN
9789634065159
Fordította
Dobos Lídia
Illusztráció
Mattie Wells
Új

16 további termék ebben a kategóriában: