Barion Pixel
  • -15%
Jane Killion: A te kutyád is nevelhető - Nehezebb esetek eredményes képzése Jane Killion: A te kutyád is nevelhető - Nehezebb esetek eredményes képzése

Jane Killion:

A te kutyád is nevelhető

Nehezebb esetek eredményes képzése

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

A „rossz” kutyád le fog nyűgözni, amint megértetted a gondolkodását, és rájöttél, mivel hozhatod őt lázba. Nevezheted makacsnak, függetlennek, de ne mondj le róla!

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

ÚGY ÉRZED, A KUTYÁD KEZELHETETLEN?


A kutyád egyből rohan a hívásodra, szépen sétál lábnál, és kötelességtudóan leül, ha arra kéred? Amennyiben erre egy határozott nem a válaszod, talán azt gondolhatod, hogy a kedvenced a lehetetlen esetek egyike, akit valószínűleg képtelenség bármire is megtanítani. Az igazság azonban az, hogy a nagyobb erőbefektetést igénylő fajták valójában olyan  tulajdonságokkal bírnak, amelyek igencsak taníthatóvá teszik őket – okosak, jó a problémamegoldó készségük, és bármit megtesznek azért, hogy megkapják, amit akarnak. 
Ha ez a leírás illik a kutyádra, akkor itt az ideje, hogy elkezdj a természetével dolgozni, ne ellene. Az ilyen típusú kutyák képzéséhez ki kell találni, mi motiválja őket igazán, hogy aztán felhasználhasd azt a kívánt viselkedés kiváltására. A „rossz” kutyád le fog nyűgözni, amint megértetted a gondolkodását, és rájöttél, mivel hozhatod őt lázba. Nevezheted makacsnak, függetlennek, de ne mondj le róla!


JANE KILLION New Jersey-ben él egy háznyi bullterrierrel és egy rendkívül bölcs macskával. Bullterriereket tenyészt, akikkel eredményesen vesz részt kiállításokon és agility illetve engedelmességi versenyeken. Számos kutyakiképzéssel kapcsolatos cikket írt. A háza gyakran ad otthont a Bullypalooza-napoknak, melyeken rengeteg ember gyűlik össze a kedvencével, hogy egész nap tréningezzenek, aztán este közösen megvacsorázzanak, és a kutyákról, valamint a kutyakiképzésről beszélgessenek.

GABO

Adatlap

Oldalszám
256
Kötés
kartonált
Kiadási év
2021
ISBN
9789635661046
Fordította
Adámy Luca
Új

16 további termék ebben a kategóriában: