Barion Pixel
  • -15%
Bob Holtzman: Hogyan kössünk csomót? - Hogyan azonosítsunk, kössünk és oldjunk meg több mint 80 alapvető csomót a szabadban Bob Holtzman: Hogyan kössünk csomót? - Hogyan azonosítsunk, kössünk és oldjunk meg több mint 80 alapvető csomót a szabadban

Bob Holtzman:

Hogyan kössünk csomót?

Hogyan azonosítsunk, kössünk és oldjunk meg több mint 80 alapvető csomót

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

Akár arra van szükségünk, hogy védelmet építsünk magunknak, leereszkedjünk egy sziklán, megkössünk egy lovat vagy lehorgonyozzunk egy csónakot, mindehhez egy sor gyorsan, könnyen kivitelezhető – és más ilyen tárgyú kiadványokhoz nem hasonlítható – csomókötési módszert talál a könyvben.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Akár arra van szükségünk, hogy védelmet építsünk magunknak, leereszkedjünk egy sziklán, megkössünk egy lovat vagy lehorgonyozzunk egy csónakot, mindehhez egy sor gyorsan, könnyen kivitelezhető – és más ilyen tárgyú kiadványokhoz nem hasonlítható – csomókötési módszert talál a könyvben. Nemcsak azt találja meg itt, hogyan kössön csomót, hanem azt is, hogyan bontsa szét és ismerje fel őket, valamint azt is, miként döntse el, melyik csomó a legjobb az adott feladatra. A világosan megfogalmazott útmutatók és a színes fotók segítségével még a legbonyolultabb csomó is könnyen megtanulható és memorizálható.

GABO

Adatlap

Oldalszám
192
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2016
ISBN
9789634062899
Fordította
Horváth Csaba
Új

16 további termék ebben a kategóriában: