Barion Pixel
  • -15%
Jacqui Atkin: Kerámia készítés - A kézzel épített technikák ismertetése kezdőknek és haladóknak Jacqui Atkin: Kerámia készítés - A kézzel épített technikák ismertetése kezdőknek és haladóknak

Jacqui Atkin:

Kerámia készítés

A kézzel épített technikák ismertetése kezdőknek és haladóknak

Eredeti ár: 4 500 Ft
Online ár: 3 825 Ft
Adóval együtt

A kötet bepillantást enged a kézzel épített tárgyak technikáinak kulisszatitkaiba, precízen szemléltetve, hogy mi történik pontosan az egyes munkafázisok során.

Mennyiség

A kötet bepillantást enged a kézzel épített tárgyak technikáinak kulisszatitkaiba, precízen szemléltetve, hogy mi történik pontosan az egyes munkafázisok során.

 

A folyamatot lépésről lépésre bemutató fényképeken követhető a felrakás, az agyaglapból építés és a marokedény-technika minden fogása.

 

A különleges metszetfotók szemléltetik a helyes kéztartást az agyag megmunkálása során, miközben kívülről és belülről is szemügyre vehetjük a készülő tárgyat.

 

Az egyszerű, mégis inspiráló tárgyak elkészítése során az összes alaptechnikát elsajátíthatjuk.

 

A könyv segítségével nem jelent majd gondot tetszetős vázák, edények, fedeles tálak és figurális alakzatok elkészítése.

 

A kötetet gazdagon illusztrálják inspiráló fotók, metszet- és nézetrajzok és ábrák.

Jacqui Atkin főiskolákon oktatja a keramikusmesterséget, de rendszeresen tart terápiás célú foglalkozásokat is kórházakban. Vezet továbbá kurzusokat alacsony tüzű égetés, illetve redukáló égetés és rakuégetés témájában is.

GABO

Adatlap

Oldalszám
192
Kötés
Kötött
Kiadási év
2014
ISBN
9789636897932
Fordította
Ongrádi Melinda
Új

16 további termék ebben a kategóriában: