Barion Pixel
  • -15%
Carol Klein: Termesszünk zöldségeket! Carol Klein: Termesszünk zöldségeket!

Carol Klein:

Termesszünk zöldségféléket!


Eredeti ár: 6 490 Ft
Online ár: 5 517 Ft
Adóval együtt

Hogyan termesszünk zöldségeket?

A frissen szedett sárgarépa és a roppanós levelű fejes saláta ízével, és egészséges tápanyagaival semmi sem vetekedhet. A Termesszünk zöldségféléket! című kötetben a szakértők megosztják tapasztalataikat a sorrendben 40 különféle zöldségféle termesztésével és gondozásával kapcsolatban.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Hogyan termesszünk zöldségeket?

A frissen szedett sárgarépa és a roppanós levelű fejes saláta ízével, és egészséges tápanyagaival semmi sem vetekedhet. A Termesszünk zöldségféléket! című kötetben a szakértők megosztják tapasztalataikat a sorrendben 40 különféle zöldségféle termesztésével és gondozásával kapcsolatban.

Akár csak egy virágablak, akár egy nagyobb telek áll rendelkezésünkre, érdemes belevágnunk a zöldfélék termesztésébe.  A kertünkből származó élelmiszernél nincs egészségesebb és ez a  frissesség jó ízekkel párosul. Aki már evett a kertjéből származó frissen szedett szamócát, borsót, spárgát, az tudja, hogy mennyivel jobb ízű a friss, mint a bevásárlóközpontokban vásárolt áru.

 

Carol Klein híres kertész, Nagy-Britannia legnépszerűbb televíziós kertészeti tanácsadója Mindig arra törekszik, hogy felkeltse mások érdeklődését. A kertészeti adások egyik közkedvelt arcává vált, miután csatlakozott A kertészek világa című műsor munkatársaihoz 2005-ben. A növények termesztésével való foglalatosság nála ragályos. Ebben a könyvében előtérbe kerül a bioélelmiszerek termesztésével együtt járó öröm, amelyet családunknak okozunk, valamint tapasztalatainak átadása, amit akár egy kezdőnek, akár egy sokat látott embernek adhatunk át.

GABO

Adatlap

Oldalszám
224
Kötés
Kötött
Kiadási év
2014
ISBN
9789636897109
Fordította
Dr. Szerdahelyi Tibor
Új

16 további termék ebben a kategóriában: