Barion Pixel
  • -15%
Jazava Nao: Manga - Rajzolj úgy, mint a profik! Jazava Nao: Manga - Rajzolj úgy, mint a profik!

Jazava Nao:

Manga

Rajzolj úgy, mint a profik!

Eredeti ár: 5 990 Ft
Online ár: 5 092 Ft
Adóval együtt

A Manga – Rajzolj úgy, mint a profik! segítségével lenyűgöző történeteken keresztül tanulhatod meg, hogyan készíthetsz autentikus mangakaraktereket, a tervezéstől a rajzoláson át a színezésig.

Mennyiség

A Manga – Rajzolj úgy, mint a profik! segítségével lenyűgöző történeteken keresztül tanulhatod meg, hogyan készíthetsz autentikus mangakaraktereket, a tervezéstől a rajzoláson át a színezésig. A szórakoztató kalauz szerzője a közismert japán mangaművész és világszerte elismert oktató, Jazava Nao, a népszerű Wedding Peach sorozat illusztrátora.

Tégy utazást a manga világába! Ismerd meg az alkotás összes fázisát az ötletgyűjtéstől a cselekmény kidolgozásán és a szereplők megtervezésén át a vázlatkészítésig és a színezésig, továbbá nyerj betekintést a manga lenyűgöző történetébe!

ARCOK ÉS ARCKIFEJEZÉSEK. Tanulj meg arcot rajzolni szemből, profilból, félprofilból és egyéb szögekből, készíts hajat, alkoss különböző életkorú szereplőket, autentikus mangaszemeket és eleven arckifejezéseket!

ALAKOK. Ismerd meg a test felépítését különböző szögekből, továbbá a különféle testalkatokat, testtartásokat és ruhákat!

HÁTTÉR. Merülj el a perspektivikus ábrázolás világában, ismerkedj meg az enyészpontokkal, a sebességvonalakkal, a különleges effektekkel, a szövegbuborékokkal és megannyi mással. 

KOMPOZÍCIÓ. Ismerd meg a képes forgatókönyvek készítésének csínját-bínját, továbbá egyéb technikákat, melyek révén a történeted vonzó lehet az olvasó számára. 

GABO

Adatlap

Oldalszám
144
Kötés
kartonált
Kiadási év
2023
ISBN
9789635665396
Fordította
Zentai György
Kiadó
GABO

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: