Barion Pixel
  • -15%
Walter Foster: Nagy rajziskola mindenkinek Walter Foster: Nagy rajziskola mindenkinek

Walter Foster:

Nagy rajziskola mindenkinek


Eredeti ár: 7 990 Ft
Online ár: 6 792 Ft
Adóval együtt

Átfogó útmutató, amely a lehetséges rajztémák rendkívül széles tárházát mutatja be. Emellett a könyv segítségével elsajátíthatjuk a rajzművészet alapjait és az alapvető rajztechnikákkal kapcsolatos tudnivalókat is.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A Nagy rajziskola mindenkinek című kiadvány olyan átfogó útmutató, amely a lehetséges rajztémák rendkívül széles tárházát mutatja be, az emberábrázolástól kezdve az állatok, virágok, tájképek és számos további téma megörökítéséig. A kötet azoknak az alapvető eszközöknek és alapanyagoknak (például különféle típusú ceruzák, radírok, vázlattömbök, rajzpapírok és számos egyéb eszköz) bemutatásával indít, amelyek nélkülözhetetlenek a művészi alkotómunkához. Emellett a könyv segítségével elsajátíthatjuk a rajzművészet alapjait és az alapvető rajztechnikákkal kapcsolatos olyan tudnivalókat is, mint amilyen a realisztikus hatású textúrák ábrázolása, a mélység érzetének megteremtése a képen vagy a perspektíva helyes ábrázolása. A Nagy rajziskola mindenkinek könnyen követhető, a munkafolyamatokat lépésről lépésre bemutató gyakorlófeladatok segítségével a kezdő alkotót egy sor különféle rajztechnikával ismerteti meg: 

A forma felépítése – Textúrák ábrázolása – Mélység és távolság – Rövidülés – Valőrök és tónusozás – Perspektíva – Egyensúly és kompozíció – A hasonlóság megteremtése – Mozgó alakok ábrázolása  

GABO

Adatlap

Oldalszám
240
Kötés
keménytábla
Kiadási év
2023
ISBN
9789635663323
Fordította
Archia Nova Kft.
Kiadó
GABO

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: