Barion Pixel
  • -15%
Ross Symons: Imádom az origamit! - 20 egyszerűen elkészíthető, egyedivé alakítható origami állat Ross Symons: Imádom az origamit! - 20 egyszerűen elkészíthető, egyedivé alakítható origami állat

Ross Symons:

Imádom az origamit!

20 egyszerűen elkészíthető, egyedivé alakítható origami állat

Eredeti ár: 3 790 Ft
Online ár: 3 222 Ft
Adóval együtt

  

Az Imádom az origamit! 20 izgalmas origami állat elkészítését mutatja be, amelyek kis erőfeszítéssel maximális élvezetet nyújtanak a papírhajtogatók számára. Ross Symons független origamiművész, kreativitása vicces és lebilincselő fotóin is tetten érhető.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Az Imádom az origamit! 20 izgalmas origami állat elkészítését mutatja be, amelyek kis erőfeszítéssel maximális élvezetet nyújtanak a papírhajtogatók számára. Ross Symons független origamiművész, kreativitása vicces és lebilincselő fotóin is tetten érhető. Miután elhatározását megvalósítva egy éven át minden nap új origami modellt készített el, Ross nincs híján az ötleteknek és a tapasztalatoknak sem.

Könyvünk fényképek és illusztrációk segítségével lépésről lépésre haladva vezérli el az olvasót az alapvető hajtásoktól a bonyolultabb alkotásokig. Ha korábban már megpróbálkoztál az origamival, de egy idő után feladtad, e könyv segítségével újra kedvet kapsz hozzá.

GABO

Adatlap

Oldalszám
128
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2020
ISBN
9789634068723
Fordította
Zentai György
Új

16 további termék ebben a kategóriában: