Barion Pixel
  • -15%
Sung-Yoon Lee: Észak-Korea hercegnője - Kim Dzsongun húgának története Sung-Yoon Lee: Észak-Korea hercegnője - Kim Dzsongun húgának története

Sung-Yoon Lee:

Észak-Korea hercegnője

Kim Dzsongun húgának története

Eredeti ár: 5 490 Ft
Online ár: 4 667 Ft
Adóval együtt

Lenyűgöző, hiteles beszámoló Észak-Korea titokzatos világáról és az uralkodó dinasztiáról

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

A Covid-19 megjelenése egybeesett a Kim Jodzsong nevű fiatal nő drámai felbukkanásával Észak-Koreában. Kim Dzsongun legfelsőbb vezető húgaként, gyilkos rezsimjének fő propagandistájaként, belső adminisztrátoraként és külpolitikai döntéshozóként a legbefolyásosabb nő Észak-Korea történetében. Csinos, szerénynek tűnik, de könyörtelen és hihetetlenül veszélyes. Született hercegnőként nagy elvárásokat támaszt rémséges királyságával szemben, és úgy nevelték, hogy elhiggye, legfőbb küldetése újra egyesíteni Észak- és Dél-Koreát. Emlékezetes, hogy „érzéketlen söpredéknek” nevezte a dél-koreai védelmi minisztert, majd nyomorúságos sorsot ígért Dél-Koreának – „teljes pusztulást és tönkremenetelt”. 

Lenyűgöző, hiteles beszámoló Észak-Korea titokzatos világáról és az uralkodó dinasztiáról – egy családról, amely megkínozza népét, megöli a másként gondolkodókat és nukleáris háborúval fenyeget.

Sung-Yoon Lee a Kim Koo-Korea Alapítvány koreai tanulmányok professzora és a Fletcher School of Law and Diplomacy adjunktusa. Emellett a Harvard Egyetem Weatherhead Nemzetközi Ügyek Központjának USA-Japán kapcsolatok programjának oktatója. Számos helyen publikált a Koreai-félsziget és Északkelet-Ázsia nemzetközi politikájáról, köztük a The New York Timesban, a The Wall Street Journalban és a The Washington Postban. Szakértőként vesz részt az Egyesült Államok Képviselőházának Külügyi Bizottsági meghallgatásain az észak-koreai politikáról, és magas rangú tisztviselők és politikai vezetők – köztük az Egyesült Államok elnökének – tanácsadója.

GABO

Adatlap

Oldalszám
312
Kötés
kartonált
Kiadási év
2023
ISBN
9789635665976
Fordította
Garamvölgyi Andrea
Kiadó
GABO
Eredeti cím
The Sister - The extraordinary story of Kim Yo Jong, the most powerful woman in North Korea

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: