Barion Pixel
  • -15%
Tyson Fury: Puszta kézzel Tyson Fury: Puszta kézzel

Tyson Fury:

Puszta kézzel


Eredeti ár: 5 490 Ft
Online ár: 4 667 Ft
Adóval együtt

A könyörtelen őszinteséggel elmesélt Puszta kézzel egy sportikon lenyűgöző önéletrajza.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Apa. Férj. Testvér. Harcos. Showman. 

A könyörtelen őszinteséggel elmesélt Puszta kézzel egy sportikon lenyűgöző önéletrajza, melyben a veretlen nehézsúlyú bajnok, a „Cigánykirály” Tyson Fury visszatekint karrierjére, és elmondja, hogyan jutott fel a csúcsra, hogyan ismerkedett meg Parisszel, aki később imádott felesége és hat gyönyörű gyermekének anyja lett. Elbeszéli, milyen fontos szerepet játszott karrierjében neveltetése és a családja.

Tanúi lehetünk a Cigánykirály bukásának és újbóli felemelkedésének, annak, hogy élete legnehezebb időszakában az öngyilkosság gondolata is megkísértette. 

A sportikon őszintén beszél arról, milyen kemény küzdelem árán tudott felülkerekedni mentális betegségén, és hogyan segítette ebben a harcban a családja és a hite. Egyetlen célja az volt, hogy bebizonyítsa, még mindig ő a világ legjobb nehézsúlyú bokszolója.

Minden nehézség ellenére Tyson talpra állt, hogy végül elérkezzen pályafutásának egyik legnagyszerűbb pillanata, a Dillian Whyte elleni kiütéses győzelem a Wembley Stadionban, új rekordot jelentő 94 ezer néző előtt.

Adatlap

Oldalszám
320
Kötés
puhatáblás
Kiadási év
2024
ISBN
9786156490919
Fordította
Kőrös László
Kiadó
Trubadúr Kiadó
Eredeti cím
Gloves Off

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: