Barion Pixel
  • -15%
Christopher Andersen: Vilmos és Kate - Királyi románc Christopher Andersen: Vilmos és Kate - Királyi románc

Christopher Andersen:

Vilmos és Kate

Királyi románc

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

A szerző jó ismerője a brit uralkodócsaládnak, több könyve jelent meg a témában – többek között magyarul is (Diana kis hercegei).

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A szerző jó ismerője a brit uralkodócsaládnak, több könyve jelent meg a témában – többek között magyarul is (Diana kis hercegei).

Ebből a könyvből Vilmos és Kate életútját ismerhetjük meg, és hosszú kapcsolatuk történetét is, amely korántsem volt zökkenőmentes. Megtudhatjuk, hogy a protokoll szigorú szabályai szerint Kate-nek az eljegyzés nyilvános bejelentéséig láthatatlannak kellett lennie a nagyközönség előtt még akkor is, amikor már bejáratos volt a királyi családhoz, hosszú hétvégeket töltött velük, és közvetlen kapcsolat alakult ki közte, Károly és Kamilla között. Tanúi lehetünk annak is, milyen körülmények között mutatta be Vilmos a nagymamának, Erzsébet királynőnek barátnőjét. Megismerhetjük Kate kissé problematikus nagybácsiját, aki mindenkinek elmesélte, hogyan teremtette le a trónörököst ibizai házában, ahová az álompár nyaralni érkezett. Christopher Andersen igyekszik reálisan bemutatni azokat a sokszor nem kis nehézségeket, amelyeket a közrendű menyasszonynak és a királyi vőlegénynek le kell küzdenie, hogy saját életét élhesse.

GABO

Adatlap

Oldalszám
364
Kötés
Kötött
Kiadási év
2011
ISBN
9789636894719
Új

16 további termék ebben a kategóriában: