Barion Pixel
  • -15%
Kang Myeongseok – BTS: BEYOND THE STORY – A BTS tízéves története Kang Myeongseok – BTS: BEYOND THE STORY – A BTS tízéves története

Kang Myeongseok – BTS:

BEYOND THE STORY – A BTS tízéves története


Eredeti ár: 11 990 Ft
Online ár: 10 192 Ft
Adóval együtt

MAGYAR NYELVŰ

AZ ELSŐ HIVATALOS KÖNYV, amely a BTS tizedik születésnapjára jelenik meg, olyan történetekkel, amelyek túlmutatnak azon, ami már tudható a BTS-ről, köztük korábban nem látott fotókkal, videók QR kódjaival és minden információval az albumokról.

Mennyiség

MAGYAR NYELVŰ

AZ ELSŐ HIVATALOS KÖNYV

amely a BTS tizedik születésnapjára jelenik meg, olyan történetekkel, amelyek túlmutatnak azon, ami már tudható a BTS-ről, köztük korábban nem látott fotókkal, videók QR kódjaival és minden információval az albumokról.

A BTS 2013. június 13-án kilépett a nagyvilágba, és most, 2023 júniusában a tizedik évfordulóját ünnepli. Azóta ikonikus, nemzetközi előadókká váltak és a csúcsra jutottak, ebben a jelentőségteljes pillanatban az első hivatalos könyvben visszatekintenek az idáig vezető eseményekre. Ennek során a BTS tovább táplálja a fényesebb napokhoz vezető erőt, és újabb lépést tesz meg az úton, amelyen senki más nem járt előtte.

A BTS eddigi utazásának személyes, színfalak mögötti történeteit interjúkon és Kang Myengseok - aki a több médiafelületen írt a K-popról és a koreai popkultúráról - több mint három éven át írt mélyreható riportjain keresztül meséli el. Hét - kronológiai sorrendbe rendezett - fejezetben, a BTS debütálását megelőző időktől kezdve a jelenig, a tagok friss hangja és véleménye egymással harmóniában mesél el egy őszinte, élettel teli és intenzív történetet. A kamera és külsőségek nélkül lefolytatott személyes interjúkban több szempontból mutatják be zenei útjukat és beszélnek annak jelentőségéről.

A könyvet a BTS tagjait egyenként és művészként bemutató portrék nyitják meg, és számos művészi fotó, a korábbi albumok dallistái és több mint 330 QR kód található benne. A BTS digitális előadóként az interneten keresztül kommunikált a világgal, és ez a könyv lehetővé teszi az olvasók számára, hogy azonnal hozzáférjenek az előzetesekhez, zenei videókhoz és egyéb online tartalmakhoz, amelyek elmélyítik a BTS-sztori kulcsmomentumainak megértését. A főbb mérföldköveket tartalmazó idővonallal kiegészülve a BEYOND THE STORY  lenyűgöző archívum -- valóban mindent tartalmaz a BTS-ről, egyetlen kötetben.

GABO

Adatlap

Oldalszám
520
Kötés
keménytábla, haskötő
Kiadási év
2023
ISBN
9789635665600
Fordította
Heinisch Mónika, Novák Gábor, Sziklai István
Kiadó
GABO
Eredeti cím
BEYOND THE STORY

kapcsolódó termékek