Barion Pixel
  • -15%
Christopher Andersen: Fivérek és feleségek - Vilmos, Katalin, Harry és Meghan magánélete Christopher Andersen: Fivérek és feleségek - Vilmos, Katalin, Harry és Meghan magánélete

Christopher Andersen:

Fivérek és feleségek

Vilmos, Katalin, Harry és Meghan magánélete

Eredeti ár: 4 990 Ft
Online ár: 4 242 Ft
Adóval együtt

Christopher Andersen újságíró már Diana, walesi hercegné halála óta figyelemmel kíséri Vilmos és Harry herceg életének alakulását. Ebben a könyvében utánajárt mindennek: mi történt a két fiúval, mióta felnőttek lettek, megnősültek – mindketten erős karakterű nőket vettek feleségül –, és gyerekeik születettek.

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Christopher Andersen újságíró már Diana, walesi hercegné halála óta figyelemmel kíséri Vilmos és Harry herceg életének alakulását. Több könyvet írt a témában, köztük néhány magyarul is megjelent.

Ebben a könyvében utánajárt mindennek: mi történt a két fiúval, mióta felnőttek lettek, megnősültek – mindketten erős karakterű nőket vettek feleségül –, és gyerekeik születtek.

Megmutatja, Erzsébet királynő hogyan próbált manőverezni a színfalak mögött, hogy kedvező képet alakítson ki a jövendő királyról, Vilmosról és a „Pótlékról”, Harryről. A nagy kérdés, hogyan tudja túlélni a Windsor-ház Harry és Meghan távozását a „Cégből”, amihez hasonló VIII. Edward óta nem történt a királyi családban. Megtudhatjuk, hogyan változott Vilmos és Harry viszonya egymással –, amely nagyon szoros, egymást támogató kapcsolattá fejlődött édesanyjuk halála után –, miután megnősültek, és milyen ádáz rivalizálás folyik a feleségek, a két sógornő között a népszerűségért.

GABO

Adatlap

Oldalszám
328 + 16 oldal melléklet
Kötés
puhatábla
Kiadási év
2022
ISBN
9789635663712
Fordította
Sóvágó Katalin
Kiadó
GABO
Eredeti cím
Brothers and Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry, and Meghan

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: