• -25%
  • Új termék

Christopher Andersen:

Fivérek és feleségek

Vilmos, Katalin, Harry és Meghan magánélete

Eredeti ár: 4 990 Ft
Online ár: 3 743 Ft
Adóval együtt

Christopher Andersen újságíró már Diana, walesi hercegné halála óta figyelemmel kíséri Vilmos és Harry herceg életének alakulását. Ebben a könyvében utánajárt mindennek: mi történt a két fiúval, mióta felnőttek lettek, megnősültek – mindketten erős karakterű nőket vettek feleségül –, és gyerekeik születettek.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

Személyes átvétel - Budapest II. ker. Török u. 2. (Murok Kávézó)

GLS Futár

GLS Csomagpont

Christopher Andersen újságíró már Diana, walesi hercegné halála óta figyelemmel kíséri Vilmos és Harry herceg életének alakulását. Több könyvet írt a témában, köztük néhány magyarul is megjelent.

Ebben a könyvében utánajárt mindennek: mi történt a két fiúval, mióta felnőttek lettek, megnősültek – mindketten erős karakterű nőket vettek feleségül –, és gyerekeik születtek.

Megmutatja, Erzsébet királynő hogyan próbált manőverezni a színfalak mögött, hogy kedvező képet alakítson ki a jövendő királyról, Vilmosról és a „Pótlékról”, Harryről. A nagy kérdés, hogyan tudja túlélni a Windsor-ház Harry és Meghan távozását a „Cégből”, amihez hasonló VIII. Edward óta nem történt a királyi családban. Megtudhatjuk, hogyan változott Vilmos és Harry viszonya egymással –, amely nagyon szoros, egymást támogató kapcsolattá fejlődött édesanyjuk halála után –, miután megnősültek, és milyen ádáz rivalizálás folyik a feleségek, a két sógornő között a népszerűségért.

GABO

Adatlap

Oldalszám
328 + 16 oldal melléklet
Kötés
puhatábla
Kiadási év
2022
ISBN
9789635663712
Fordította
Sóvágó Katalin
Kiadó
GABO
Eredeti cím
Brothers and Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry, and Meghan

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: