Barion Pixel
  • -15%
Matteo Strukul: A velencei temető Matteo Strukul: A velencei temető

Matteo Strukul:

A velencei temető


Eredeti ár: 4 490 Ft
Online ár: 3 817 Ft
Adóval együtt

Matteo Strukul, a Mediciek sorozat szerzője ebben az új történelmi thrillerében újfent megmutatja sokszínűségét, magával ragadó stílusát, a történelem és a képzelet játékát.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

VELENCE, a 18. század eleje

Miközben a himlőjárvány egyre több áldozatot követel, a város egyik előkelő családjának lánya brutális gyilkosság áldozata lesz. Az egyre inkább feszült légkörben az állami inkvizítorok beidézik a város elismert festőjét, a Canaletto néven ismert Giovanni Antonio Canalt, aki gyanússá válik számukra, mert legújabb festménye éppen azt a helyszínt ábrázolja, ahol a gyilkosság történt. Még aznap a dózse is maga elé kéreti, akit szintén ez a festmény és az azon szereplő emberek érdeklik. Van valami azon a képen, ami szégyent hozhat egy rangos velencei családra, egy nemesemberre, akit a város egyik leghírhedtebb negyedében ábrázolnak. Miért van ott? Mit keres egy ilyen helyen? A dózse megbízza Canalettót, hogy járjon utána a megmagyarázhatatlan esetnek. A nyomozás eleinte megijeszti, majd egyre inkább magával ragadja, és elvezeti egy illusztris, sötét rítusokkal teli világba, ahol az élet nem számít értéknek, és ahol a hatalomvágy az uralkodó. Segítségére van barátja és egy gyönyörű nő, aki előkelő neveltetése ellenére olyan mesterséget választott, amely komoly támogatást nyújt a nyomozásban. Milyen sötét titkokat rejtenek a velencei paloták? Mi az a rejtély, ami Velence vizét vérrel és halállal festheti meg? 

Matteo Strukul, a Mediciek sorozat szerzője ebben az új történelmi thrillerében újfent megmutatja sokszínűségét, magával ragadó stílusát, a történelem és a képzelet játékát.

GABO

Adatlap

Oldalszám
352
Kötés
kartonált
Kiadási év
2023
ISBN
9789635664061
Fordította
Szarka Lucia
Kiadó
GABO
Eredeti cím
Il cimitero di Venezia

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: