Barion Pixel
  • -15%
Kuzneski Chris: A jóslat Kuzneski Chris: A jóslat

Chris Kuzneski:

A jóslat


Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

Michel de Nostredame francia gyógyszerészt, közismert nevén Nostradamust valóságos kultusz övezi a tizenhatodik század óta.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Michel de Nostredame francia gyógyszerészt, közismert nevén Nostradamust valóságos kultusz övezi a tizenhatodik század óta.

Hívei szerint történelemformáló eseményeket jövendölt meg – a londoni nagy tűzvészt, Napóleon és Hitler fölemelkedését és bukását, a Hirosimára mért atomcsapást. Noha sok mindent megtudtunk Nostradamusról az évszázadok során, jóslatainak legfontosabb gyűjteménye nem került elő... mostanáig. Jonathon Payne-t és David Jonest, a Különleges Erők egykori kommandósait, akik éppen egy jótékonysági estélyen vesznek részt a pittsburghi Tanulás Katedrálisában, felkeresi egy fiatal nő, aki régi nyelveken kódolt, érthetetlen üzenetet kapott. Találkozásukat megzavarja egy bérgyilkos, akit azért küldtek, hogy öljön meg mindenkit, aki tud a dokumentumról. Hajtóvadászat indul Payne és Jones után, akik kénytelenek visszavágni. Két földrészt és több száz évet átfogó kalandban kell megkeresniük a titkos szöveget, amely akár meg is változtathatja elképzeléseinket a jövőről.

GABO

Adatlap

Oldalszám
574
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2011
ISBN
9789636894924
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: