Barion Pixel
  • -15%
Steve Berry: Az utolsó királyság Steve Berry: Az utolsó királyság

Steve Berry:

Az utolsó királyság


Eredeti ár: 4 990 Ft
Online ár: 4 242 Ft
Adóval együtt

II. Lajos három mesebeli kastélyában – a Neuschwansteinben, a Linderhofban és a Herrenchiemsee-ben – elrejtett nyomok után kutató Malone és Daniels egész Bajorországon át versenyt futva küzd halálos ellenségeik egyre bővülő sorával, akiknek feltett szándéka, hogy megtalálják az utolsó királyságot.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

>>A szerző további kötetei itt érhetőek el!<<

II. Lajos bajor király rejtélyes figura volt, akit 1886-ban elmozdítottak a trónról, majd három nappal később titokzatos módon vízbe fulladt. Az őrület határáig szertelen uralkodóról úgy tartja a fáma, hogy a halála előtti években egy új királyság után kutatott világszerte, egy Bajorországot helyettesítő független, különálló királyság után, ahová visszavonulhat, és ott vágyai szerint uralkodhat. Egy kérdés azonban nyitva maradt: vajon sikerrel járt-e?

Itt lép a színre Cotton Malone. Cotton protezsáltjának, Luke Danielsnek hosszú hónapok után sikerült beépülnie egy renegát csoportba, amelynek feltett szándéka kivívni Bajorország Németországtól való függetlenségét. Danielsnek a bajor herceg, egy frusztrált másodszülött bizalmát is sikerült elnyernie, aki elhatározta, hogy kiiktatja a bátyját, a nagyherceget, és visszaállítja a Wittelsbach-monarchiát, csak most ő lesz a király. Minden egy 19. századi okiraton múlik, amely azt bizonyítja, hogy Lajos régóta pletyka tárgyát képező keresése sikerrel járt – törvényes jogosultsággal olyan területek iránt, amelyekre most Németország, Kína és az Egyesült Államok is igény tart, csak éppen gyökeresen eltérő okokból.

A Lajos három mesebeli kastélyában – a Neuschwansteinben, a Linderhofban és a Herrenchiemsee-ben – elrejtett nyomok után kutató Malone és Daniels egész Bajorországon át versenyt futva küzd halálos ellenségeik egyre bővülő sorával, akiknek feltett szándéka, hogy megtalálják az utolsó királyságot.

Steve Berry a New York Times bestsellerszerzője, 17 Cotton Malone-regény, 5 thriller és számos kisebb terjedelmű mű írója. Könyveit több mint 25 millió példányban nyomtatták ki, és több mint 40 nyelvre fordították le. Feleségével, Elizabethszel vezeti a történelmi értékek megőrzésének szentelt History Matters nevű szervezetet. A Smithsonian Könyvtárak Tanácsadó Testületének nyugalmazott tagja, a Thrillerírók Nemzetközi Szervezetének alapítótagja, korábban társelnöke.

GABO

Adatlap

Oldalszám
528
Kötés
kartonált
Kiadási év
2023
ISBN
9789635664757
Fordította
Komló Zoltán
Kiadó
GABO Kiadó
Eredeti cím
The Last Kingdom

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: