Barion Pixel
  • Kiárusítás!
  • -15%
Ken Follett: Egy új korszak hajnala - A Katedrális előzménye Ken Follett: Egy új korszak hajnala - A Katedrális előzménye

Ken Follett:

Egy új korszak hajnala

A Katedrális előzménye

Eredeti ár: 8 990 Ft
Online ár: 7 642 Ft
Adóval együtt

Az Egy új korszak hajnalában Ken Follett talán legnépszerűbb regényének, A katedrálisnak az előzményeit írja meg.

Follett ebben a regényében is – akárcsak a sorozat többi kötetében – izgalmas, fordulatos, szenvedélyes érzelmekkel teli cselekménnyel vezeti végig olvasóit a zűrzavaros éveken.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Kingsbridge-sorozat kötetei:

Egy új korszak hajnala (A katedrális előzménykötete)

A katedrális (Kingsbridge-sorozat 1.)

Az idők végezetéig (Kingsbridge-sorozat 2.)

A tűzoszlop (Kingsbridge-sorozat 3.)

A világosság fegyverei (Kingsbridge-sorozat 4.)

>>E-könyvben megvásárolható itt!<< 

Az Egy új korszak hajnala Ken Follett legsikeresebb regényének, A katedrálisnak az előzménye, azt az időszakot képzeli el, amikor egy félreeső hely elkezdett hatalmas kulturális központtá növekedni. 

A regény négy főszereplőjének életén keresztül megismerjük az 1000 körüli Anglia kegyetlen és vad társadalmát, ahol a király megpróbál érvényt szerezni a jognak és a törvényességnek:
Edgar, a fiatal hajóács jövőjét szerelmével, egy férjes asszonnyal képzeli el, a vikingek váratlan támadása azonban mindent megváltoztat;
Ragna normandiai hercegnő húszévesen halálosan beleszeret az udvarukba látogató, a negyvenes éveiben járó angolszász előkelőbe, Wilwulfba, feleségül megy hozzá, és követi egy ismeretlen világba, Angliába;
a gátlástalan, álszent és hatalomvágyó Wynstan püspök minden eszközt megragad, hogy növelje hatalmát és befolyását, de szembekerül az idealista Aldred szerzetessel, aki nem hagyja, hogy földi hatalmak befolyásolják szent küldetését.
Follett ebben a regényében is – akárcsak a sorozat többi kötetében – izgalmas, fordulatos, szenvedélyes érzelmekkel teli cselekménnyel vezeti végig olvasóit a zűrzavaros éveken.

 

KEN FOLLETT (Cardiff, Wales, 1949. június 5.) napjaink egyik legsikeresebb regényírója, eddigi 31 könyve 33 nyelvre lefordítva, sok százezer példányban jelent meg szerte a világon. Minden műve olvasható magyarul is.
1989-ben jelent meg a XII. századi Angliában, Kingsbridge-ben játszódó regényfolyamának első kötete: A katedrális. A történet folytatódott a XIV. és a XVI. században. Így született meg a Kingsbridgetrilógia. A most megjelenő, legújabb művében, a sorozat egy újabb részében pedig a X. századba lép vissza, és megírja A katedrális előzményét.

A Kingsbridge-sorozat: Egy új korszak hajnala, A katedrális, Az idők végezetéig, A tűzoszlop 

Számos irodalmi jótékonysági szervezet tagja. Szabad idejében szívesen játszik basszusgitáron. A hertfordshire-i Stevenage-ben él feleségével, Barbara Follett-tel és két labradorjukkal.

> A könyvről bővebben olvashatnak blogbejegyzésünkben <

GABO

Adatlap

Sorozatok
Kingsbridge-trilógia
Oldalszám
816
Kötés
Kötött
Kiadási év
2023
ISBN
9789635666096
Fordította
Bihari György, Sóvágó Katalin
Eredeti cím
The Evening and the Morning
Új

16 további termék ebben a kategóriában: