Barion Pixel
  • -15%
Mitchell Zuckoff: A rejtett völgy - Igaz történet a második világháború leghihetetlenebb mentőexpedíciójáról Mitchell Zuckoff: A rejtett völgy - Igaz történet a második világháború leghihetetlenebb mentőexpedíciójáról

Mitchell Zuckoff:

A rejtett völgy

Igaz történet a második világháború leghihetetlenebb mentőexpedíciójáról

Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

1945. május 13-án amerikai katonák és női segélyszolgálatosok repülőkirándulásra indultak. Ám a vidám kirándulás élet –halál harccá komorult, amikor gépük lezuhant az új-guineai Shangri-la, Rejtett völgyként ismert területen. A repülőből mindössze hárman vonszolták ki magukat élve.

Mennyiség

1945. május 13-án amerikai katonák és női segélyszolgálatosok repülőkirándulásra indultak. Ám a vidám kirándulás élet –halál harccá komorult, amikor gépük lezuhant az új-guineai Shangri-la, Rejtett völgyként ismert területen. A repülőből mindössze hárman vonszolták ki magukat élve. Nem volt más választásuk, mint leereszkedni a hegyoldalon, ahol egy bennszülött törzs várt rájuk, akik még nem láttak fehér embert.

A szerző interjúkból, titkosított dokumentumokból és az eldugott új-guineai falvakban tett kirándulásaiból és a még élő szereplők elbeszéléseiből rekonstruálja, hogy mi is történhetett valójában. Lenyűgöző és hallatlanul izgalmas dokumentumregény.

GABO

Adatlap

Oldalszám
384 + 32 oldal melléklet
Kötés
Kötött
Kiadási év
2014
ISBN
9789636899639
Fordította
Bihari György
Új

16 további termék ebben a kategóriában: