Barion Pixel
  • -15%
Ziegler Gudrun: A Romanovok titka - Az orosz cárok története és végzete Ziegler Gudrun: A Romanovok titka - Az orosz cárok története és végzete

Gudrun Ziegler:

A Romanovok titka

Az orosz cárok története és végzete

Eredeti ár: 2 190 Ft
Online ár: 1 861 Ft
Adóval együtt

Ez a könyv a Romanovok, az orosz cári dinasztia változatos történetét beszéli el – háromszáz évnél is hosszabb históriáját.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Ez a könyv a Romanovok, az orosz cári dinasztia változatos történetét beszéli el – háromszáz évnél is hosszabb históriáját.

Izgalmas ábrázolásban és feszült jelenetekben válik érzékletessé a cári trónra került uralkodók különböző, nemegyszer ellentmondásos jelleme. A kötet az orosz birodalom hatalmasainak tündöklését és bukását mutatja be az olvasónak, mesél az álcárevicsekről és titokzatos udvari fondorlatokról, beszámol lázadásról és elnyomásról; és a hatalom változatos gyakorlatát éppúgy megrajzolja, mint a cselszövések finom, ám erős hálóit szövő intrikusok sötét játékait – egészen az utolsó cár, II. Miklós és családja máig sem egészen felderített meggyilkolásáig, 1918-ig. S végül, de nem utolsósorban „gyorsfényképet, pillanatfelvételt" kapunk az utolsó fejezetben az utókor, a történelmi jelen, a 90-es évek Oroszországának igyekezetéről is, hogy megemlékezzék és fellebbentse a fátylat a rejtélyes-véres leszámolásról, valamint a több évszázados múlt értékben gazdag, ám egyben nyomasztó örökségéről, hagyatékáról is.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Királyi házak
Oldalszám
312
Kötés
Kötött
Kiadási év
1999
ISBN
9789639237728
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: