Barion Pixel
  • -15%
Ziegler Gudrun: A Romanovok titka - Az orosz cárok története és végzete Ziegler Gudrun: A Romanovok titka - Az orosz cárok története és végzete

Gudrun Ziegler:

A Romanovok titka

Az orosz cárok története és végzete

Eredeti ár: 2 190 Ft
Online ár: 1 861 Ft
Adóval együtt

Ez a könyv a Romanovok, az orosz cári dinasztia változatos történetét beszéli el – háromszáz évnél is hosszabb históriáját.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Ez a könyv a Romanovok, az orosz cári dinasztia változatos történetét beszéli el – háromszáz évnél is hosszabb históriáját.

Izgalmas ábrázolásban és feszült jelenetekben válik érzékletessé a cári trónra került uralkodók különböző, nemegyszer ellentmondásos jelleme. A kötet az orosz birodalom hatalmasainak tündöklését és bukását mutatja be az olvasónak, mesél az álcárevicsekről és titokzatos udvari fondorlatokról, beszámol lázadásról és elnyomásról; és a hatalom változatos gyakorlatát éppúgy megrajzolja, mint a cselszövések finom, ám erős hálóit szövő intrikusok sötét játékait – egészen az utolsó cár, II. Miklós és családja máig sem egészen felderített meggyilkolásáig, 1918-ig. S végül, de nem utolsósorban „gyorsfényképet, pillanatfelvételt" kapunk az utolsó fejezetben az utókor, a történelmi jelen, a 90-es évek Oroszországának igyekezetéről is, hogy megemlékezzék és fellebbentse a fátylat a rejtélyes-véres leszámolásról, valamint a több évszázados múlt értékben gazdag, ám egyben nyomasztó örökségéről, hagyatékáról is.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Királyi házak
Oldalszám
312
Kötés
Kötött
Kiadási év
1999
ISBN
9789639237728
Új

16 további termék ebben a kategóriában: