Barion Pixel
  • -15%
Tasha Alexander: Aranykor - Erzsébet királynő regénye Tasha Alexander: Aranykor - Erzsébet királynő regénye

Tasha Alexander:

Aranykor

Erzsébet királynő regénye

Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

1585 – A keresztény világ leghatalmasabb uralkodója, Spanyol Fülöp esküt tesz, hogy egész Európában helyreállítja a katolikus hitet.

Mennyiség

1585 – A keresztény világ leghatalmasabb uralkodója, Spanyol Fülöp esküt tesz, hogy egész Európában helyreállítja a katolikus hitet.

Egyedül Anglia áll az útjában: egy gyenge, elszegényedett nemzet, amelyen egy protestáns nő uralkodik. I. Erzsébet királynő uralkodása a háborúk, szenvedélyek és látványos teljesítmények kora volt. A birodalma védelmében megvívandó háborúra való felkészülés közepette Erzsébet küzdelmesen keresi az egyensúlyt a királyok hagyományos kötelességei és egy váratlanul támadt gyenge pont, a tengerész Sir Walter Raleigh iránt érzett szerelme között. Ám a férfi tiltott dolog marad a királynő számára, aki életével és vérével az országára esküdött fel. Amíg azonban a külfölddel van elfoglalva, az árulás belülről rothasztja a csillogó-villogó királyi trónt. Legbizalmasabb tanácsadója gyilkos összeesküvést leplez le, mely letaszíthatta volna őt a trónról, és talán saját unokahúga, Stuart Mária is az árulók között van. Az aranykor egy izgalmas korszak történetét meséli el: egy asszonyét, aki azért vív keresztes háborút, hogy szerelmét kordában tarthassa, hogy ellenségeit eltiporja, és hogy a nyugati világ közkedvelt ikonjaként megszilárdítsa helyzetét.

GABO

Adatlap

Oldalszám
256
Kötés
Kötött
Kiadási év
2007
ISBN
9789636891282
Új

16 további termék ebben a kategóriában: