Barion Pixel
  • -15%
Hills Ben: Maszakó, egy boldogtalan hercegnő - A Krizantém Trón örökösétől nem lehet elválni Hills Ben: Maszakó, egy boldogtalan hercegnő - A Krizantém Trón örökösétől nem lehet elválni

Ben Hills:

Maszakó, egy boldogtalan hercegnő

A Krizantém Trón örökösétől nem lehet elválni

Eredeti ár: 2 290 Ft
Online ár: 1 946 Ft
Adóval együtt

 „Két olyan család van Japánban, amelyből nem lehet kilépni: a jakuza és a császári család." Hány fiatal nő álmodik arról, hogy hozzámegy egy jóképű herceghez, beköltözik egy fényűző palotába, és boldogan él, amíg meg nem hal?

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

 „Két olyan család van Japánban, amelyből nem lehet kilépni: a jakuza és a császári család." Hány fiatal nő álmodik arról, hogy hozzámegy egy jóképű herceghez, beköltözik egy fényűző palotába, és boldogan él, amíg meg nem hal? Maszakó Ovada, a Harvardon végzett éles eszű diplomata számára, aki japán trónörökös felesége lett, mindez nagyon másképpen alakult. Egyesek úgy gondolták, az új, nem arisztokrata származású feleség érkezése felfrissíti majd a világ legősibb monarchiájának áporodott levegőjét. 13 év múltán azonban a hercegnő tragikus nőalakká vált, egészsége megromlott a beporosodott udvari protokoll szabályainak kikezdhetetlensége és az erős nyomás miatt, hogy fiút szüljön. Trónörökös nélkül ugyanis veszélybe kerül a 2600 éves dinasztia fennmaradása. Ben Hills kötetéből egy bezártságát szigorúan őrző, az idejét múlt hagyományokhoz foggal-körömmel ragaszkodó uralkodóház életébe tekinthetünk be.

 

GABO

Adatlap

Sorozatok
Királyi Házak
Oldalszám
348
Kötés
Kötött
Kiadási év
2009
ISBN
9789636892531
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: