Barion Pixel
  • -15%
Hills Ben: Maszakó, egy boldogtalan hercegnő - A Krizantém Trón örökösétől nem lehet elválni Hills Ben: Maszakó, egy boldogtalan hercegnő - A Krizantém Trón örökösétől nem lehet elválni

Ben Hills:

Maszakó, egy boldogtalan hercegnő

A Krizantém Trón örökösétől nem lehet elválni

Eredeti ár: 2 290 Ft
Online ár: 1 946 Ft
Adóval együtt

 „Két olyan család van Japánban, amelyből nem lehet kilépni: a jakuza és a császári család." Hány fiatal nő álmodik arról, hogy hozzámegy egy jóképű herceghez, beköltözik egy fényűző palotába, és boldogan él, amíg meg nem hal?

Mennyiség

 „Két olyan család van Japánban, amelyből nem lehet kilépni: a jakuza és a császári család." Hány fiatal nő álmodik arról, hogy hozzámegy egy jóképű herceghez, beköltözik egy fényűző palotába, és boldogan él, amíg meg nem hal? Maszakó Ovada, a Harvardon végzett éles eszű diplomata számára, aki japán trónörökös felesége lett, mindez nagyon másképpen alakult. Egyesek úgy gondolták, az új, nem arisztokrata származású feleség érkezése felfrissíti majd a világ legősibb monarchiájának áporodott levegőjét. 13 év múltán azonban a hercegnő tragikus nőalakká vált, egészsége megromlott a beporosodott udvari protokoll szabályainak kikezdhetetlensége és az erős nyomás miatt, hogy fiút szüljön. Trónörökös nélkül ugyanis veszélybe kerül a 2600 éves dinasztia fennmaradása. Ben Hills kötetéből egy bezártságát szigorúan őrző, az idejét múlt hagyományokhoz foggal-körömmel ragaszkodó uralkodóház életébe tekinthetünk be.

 

GABO

Adatlap

Sorozatok
Királyi Házak
Oldalszám
348
Kötés
Kötött
Kiadási év
2009
ISBN
9789636892531
Új

16 további termék ebben a kategóriában: