Barion Pixel
  • -15%
Panzer Marita A. : Nők az angol trónon - Anglia királynői és királynéi Panzer Marita A. : Nők az angol trónon - Anglia királynői és királynéi

Marita A. Panzer:

Nők az angol trónon

Anglia királynői és királynéi

Eredeti ár: 2 190 Ft
Online ár: 1 862 Ft
Adóval együtt

Szeszélyes asszonyok, ragyogó szép nők, kedvesek és gyűlölködők, véreskezű szadisták, vérpadra hurcolt hatalom- és szereleméhes feleségek: megannyi asszonyi sors. Nem akármilyen asszonyok sorsa, Anglia, később a Brit Birodalom királynőinek és királyi feleségeinek sorsa a hatalom fényében és árnyékában.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

 Szeszélyes asszonyok, ragyogó szép nők, kedvesek és gyűlölködők, véreskezű szadisták, vérpadra hurcolt hatalom- és szereleméhes feleségek: megannyi asszonyi sors. Nem akármilyen asszonyok sorsa, Anglia, később a Brit Birodalom királynőinek és királyi feleségeinek sorsa a hatalom fényében és árnyékában. A 15. század második felében élt első angol királynőtől, a Tudor-házból való Yorki Erzsébettől VIII. Henrik szerencsétlen sorsú asszonyáig, a nagy formátumú, szigorú erkölcsű, majdnem két emberöltőn át uralkodó Viktória királynőn át a napjainkban is regnáló II. Erzsébetig tartó időszakot fogja át a könyv. Az olvasmányos mű nemcsak életutakat mutat be, hanem az uralkodói asszonysorsok tükrében Anglia és Európa történelmét is.

 

GABO

Adatlap

Sorozatok
Királyi házak
Oldalszám
336
Kötés
Kötött
Kiadási év
2007
ISBN
9789636890797
Új

16 további termék ebben a kategóriában: