Barion Pixel
  • -15%
Nora Roberts: Tüzes nyár - A romantika rózsái Nora Roberts: Tüzes nyár - A romantika rózsái

Nora Roberts:

Tüzes nyár

A romantika rózsái

Eredeti ár: 940 Ft
Online ár: 799 Ft
Adóval együtt

Nora Roberts lebilincselően izgalmas regényében a missoulai tűzugrók, a zulie-k életébe és munkájába nyerhetünk bepillantást. Ők azok a vakmerő harcosok, akik ejtőernyővel érkeznek a tomboló erdőtüzekhez, és halált megvető bátorsággal veszik fel a harcot az elemekkel.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Rowan Tripp kislánykora óta a tűzoltás szerelmese, hiszen az apja, a híres Vasember, a zulie-k egyik élő legendája. Rowan imádja az izgalmat és a kihívást, de a magánéletében meglehetősen visszafogott és gyanakvó.

Gulliver Curry, a korábbi rohamosztagos tűzoltó újoncként jelentkezik a zulie-khoz. A jóképű fiatalembernek azonnal megakad a szeme Rowanen, és a lány elutasító magatartása sem riasztja el. Izgalmas románc kezdődik kettejük között, miközben együtt dolgoznak és harcolnak.

Aztán furcsa események történnek a zulie-k bázisán. Mindenkit megrázott a tavalyi szezon tragédiája, amikor egyik társuk egy rosszul sikerült ugrás miatt a lángokban lelte a halálát. Úgy tűnik, a múlt tovább kísért ebben a szezonban is, és Rowan titokzatos támadások céltáblájává válik.

GABO

Adatlap

Sorozatok
A romantika rózsái
Oldalszám
400
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2012
ISBN
9789636895358
Fordította
Gondáné Kaul Éva
Új

16 további termék ebben a kategóriában: