Barion Pixel
  • -15%
Isaac Asimov: Űrvándor-sorozat II. - A Vénusz óceánja / A Merkúr óriás Napja Isaac Asimov: Űrvándor-sorozat II. - A Vénusz óceánja / A Merkúr óriás Napja

Isaac Asimov:

A Vénusz óceánja / A Merkúr óriás Napja

Űrvándor–sorozat II.

Eredeti ár: 4 990 Ft
Online ár: 4 242 Ft
Adóval együtt

A Paul French álnéven írt ifjúsági sorozat Isaac Asimov könnyed és kalandos oldalát mutatja meg, miközben nem ad fel semmit a klasszikus science fiction tudományos igényességéből és a szerzőre jellemző sodró és világos stílusból. Új fordításban jelenik meg.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

A sorozat további kötete:

Isaac Asimov: Az Űrvándor – Az aszteroidák kalózai - Űrvándor–sorozat I.

A Vénuszon a gyarmatosító emberek víz alatti civilizációját katasztrófa fenyegeti. A Tudományos Tanács legfiatalabb tagja, David „Lucky” Starr a bolygóra érkezve azzal szembesül, hogy egyre többen esnek valamilyen elmekontroll áldozatául. Egy későbbi kalandja a Merkúron játszódik, ahol egy nagyszabású projekt keretében azon dolgoznak, hogy a Föld jövője érdekében napfényt juttassanak a világűrbe. A Fény Tervezetet azonban valaki szabotálja, és Starr-ra vár a feladat, hogy a végére járjon a szövevényes rejtélynek.

A Paul French álnéven írt ifjúsági sorozat Isaac Asimov könnyed és kalandos oldalát mutatja meg, miközben nem ad fel semmit a klasszikus science fiction tudományos igényességéből és a szerzőre jellemző sodró és világos stílusból. A harmadik és negyedik könyv, A Vénusz óceánja és A Merkúr óriás Napja most közös kiadásban, új fordításban jelenik meg.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Űrvándor
Oldalszám
400
Kötés
kartonált
Kiadási év
2023
ISBN
9789635664177
Fordította
dr. Sámi László, Tamás Gábor
Kiadó
GABO

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: