• -15%
Julia Quinn: A herceg és én - A Bridgerton család 1. (filmes borítóval) Julia Quinn: A herceg és én - A Bridgerton család 1. (filmes borítóval)

Julia Quinn:

A herceg és én

A Bridgerton család 1. (filmes borítóval)

Eredeti ár: 3 890 Ft
Online ár: 3 307 Ft
Adóval együtt

A TERMÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ!

Létezik-e ​nagyobb kihívás a londoni előkelő társaság ambiciózus anyái számára, mint egy nőtlen herceg, akihez lányukat örömest feleségül adnák?

A regény alapján készült sorozat 2020 decemberétől látható a Netflixen.

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Minden jel arra mutat, hogy Simon Basset meg fogja kérni legjobb barátja húga, a bájos és okos Daphne Bridgerton kezét. Ami csak kettejük titka: házasságról szó sincs, csak így kívánják Simontól távol tartani a lányaikat férjhez adni kívánó, igen aktív társasági hölgyeket. Daphne pedig, mivel hercegi udvarló találta kívánatosnak, később alkalmas kérőket kaphat.

Ám miközben Daphne sorra keringőzi Simonnal a bálokat, igen nehéz arra gondolnia, hogy az egész csak színlelés. A férfi ravaszkás mosolya talán, de tekintete felragyogása bizonyosan azt a hatást éri el, hogy Daphne beleszeret a szép hercegbe. Ez már egyáltalán nem színlelés. A lány a lehetetlennel próbálkozik: megpróbálja meggyőzni a gyönyörű szoknyavadászt, hogy okos kis tervüket némiképp módosítaniuk kell, és semmi nem olyan jó, mint szerelmesnek lenni...

GABO

Adatlap

Sorozatok
Bridgerton
Oldalszám
392
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2021
ISBN
9789635660674
Fordította
Bozai Ágota
Új

16 további termék ebben a kategóriában: