• -15%
Julia Quinn: A herceg és én - A Bridgerton család 1. Julia Quinn: A herceg és én - A Bridgerton család 1.

Julia Quinn:

A herceg és én

A Bridgerton család 1.

Eredeti ár: 3 890 Ft
Online ár: 3 307 Ft
Adóval együtt

Létezik-e nagyobb kihívás a londoni előkelő társaság ambiciózus anyái számára, mint egy nőtlen herceg, akihez lányukat örömest feleségül adnák?

  

>>E-könyvben megvásárolható itt<<

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

GLS Csomagpont

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

A ​regény alapján készült sorozat 2020 decemberétől látható a Netflixen. 

Létezik-e nagyobb kihívás a londoni előkelő társaság ambiciózus anyái számára, mint egy nőtlen herceg, akihez lányukat örömest feleségül adnák?

Minden jel arra mutat, hogy Simon Basset meg fogja kérni legjobb barátja húga, a bájos és okos Daphne Bridgerton kezét. Ami csak kettejük titka: házasságról szó sincs, csak így kívánják Simontól távol tartani a lányaikat férjhez adni kívánó, igen aktív társasági hölgyeket. Daphne pedig, mivel hercegi udvarló találta kívánatosnak, később alkalmas kérőket kaphat.

Ám miközben Daphne sorra keringőzi Simonnal a bálokat, igen nehéz arra gondolnia, hogy az egész csak színlelés. A férfi ravaszkás mosolya talán, de tekintete felragyogása bizonyosan azt a hatást éri el, hogy Daphne beleszeret a szép hercegbe. Ez már egyáltalán nem színlelés. A lány a lehetetlennel próbálkozik: megpróbálja meggyőzni a gyönyörű szoknyavadászt, hogy okos kis tervüket…

GABO

Adatlap

Sorozatok
Bridgerton
Oldalszám
392
Kötés
kartonált
Kiadási év
2022
ISBN
9789635660711
Fordította
Bozai Ágota
Kiadó
GABO
Eredeti cím
The Duke and I
Új

16 további termék ebben a kategóriában: