Barion Pixel
  • -15%
Lisa Kleypas: Cassandra meghódítása - Ravenel család 5. Lisa Kleypas: Cassandra meghódítása - Ravenel család 5.

Lisa Kleypas:

Cassandra meghódítása

Ravenel család 6.

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

Tom Severin vasútmágnás elég gazdag és hatalmas ahhoz, hogy azonnal kielégítse minden vágyát. Bármi vagy bárki az övé, ha úgy kívánja. Tökéletes feleséget találni egyszerűnek tűnik, és attól a pillanattól fogva, hogy Tom megpillantja Lady Cassandra Ravenelt, elhatározza, hogy megszerzi magának.

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Mindennek ára van...

Tom Severin vasútmágnás elég gazdag és hatalmas ahhoz, hogy azonnal kielégítse minden vágyát. Bármi vagy bárki az övé, ha úgy kívánja. Tökéletes feleséget találni egyszerűnek tűnik, és attól a pillanattól fogva, hogy Tom megpillantja Lady Cassandra Ravenelt, elhatározza, hogy megszerzi magának. De a gyönyörű és okos Cassandra legalább annyira eltökélt, hogy csakis szerelemből megy férjhez... s a szerelem az egyetlen, amit a férfi nem tud megadni neki.

Mindennek, kivéve őt...

Severin a legellenállhatatlanabb és legvonzóbb férfi, akivel Cassandra valaha találkozott, még ha a szíve megfagyott is. De ő nem szeretne a mindig győzelemre játszó, könyörtelen ember rohanó világában élni. Amikor egy újdonsült ellenség majdnem tönkreteszi Cassandra jó hírét, Severin megragadja a lehetőséget, amelyre várt. Mint mindig, most is megkapja, amit akar... vagy mégsem? Van egy lecke, amelyet Tom Severinnek még meg kell tanulnia új menyasszonyától.

Sohase becsülj alá egy Ravenelt!

Cassandra kezét ugyan már elnyerte, de a szíve meghódításáért folytatott küzdelem épp csak elkezdődött...

GABO

Adatlap

Sorozatok
Ravenel család
Oldalszám
368
Kötés
kartonált
Kiadási év
2021
ISBN
9789635661138
Fordította
Tóth Gizella
Kiadó
GABO
Eredeti cím
Chasing Cassandra
Új

16 további termék ebben a kategóriában: