Barion Pixel
  • -15%
Nina Stibbe: Szeretettel, Nina - Tudósítások egy család életéből Nina Stibbe: Szeretettel, Nina - Tudósítások egy család életéből

Nina Stibbe:

Szeretettel, Nina


Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

Nina Stibbe, a húszéves leicesteri lány 1982-ben Londonba költözött, hogy egy különleges családnál bébiszitterként dolgozzon. Tökéletesen összeillettek: Ninának fogalma sem volt a főzésről, a gyerekgondozásról, és arról sem, kik azok a fura fazonok, akik néha vendégségbe mennek.

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Nina Stibbe, a húszéves leicesteri lány 1982-ben Londonba költözött, hogy egy különleges családnál bébiszitterként dolgozzon. Tökéletesen összeillettek: Ninának fogalma sem volt a főzésről, a gyerekgondozásról, és arról sem, kik azok a fura fazonok, akik néha vendégségbe mennek. A családtagok, akik azon vitatkoztak, hogyan kell németül káromkodni, vagy mik az előnyei és a hátrányai a darált pulykahúsnak, remekül szórakoztak Nina ügyetlenkedésein.

 

A Szeretettel, Nina a hazaírt levelek gyűjteménye, melyekben Nina lelkendezve ír „családi” életéről, a kiszámíthatatlan vendégekről és a macskáról, akit mindenki imádott utálni.

 

„Ez a kacagtató, szívmelengető és szellemes könyv bepillantást enged egy fiatal nő útkeresésének éveibe”

Metro

 

„Humoros, mégis hihetetlenül pontos leírás: az idén ezen a könyvön kacagtam a legtöbbet”

John Lancaster, Guardian

 

„Soha nem olvastam még a hétköznapok ilyen vicces és szívmelengető leírását”

Independent

GABO

Adatlap

Oldalszám
380
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2016
ISBN
9789634061915
Fordította
Dobos Lídia
Kiadó
GABO
Eredeti cím
Love, Nina
Új

Letöltés

16 további termék ebben a kategóriában: